Välj din mästare återvänder till Hearthstone HCT Fall Championship

Den populära kampanjen Välj din mästare återvänder till Hearthstone, vilket gör det möjligt för spelare att tjäna kortpaket genom att lova sitt stöd till spelarna när de går igenom turneringen.

Så det fungerar är ganska enkelt. Först och främst måste du gå över till den officiella sidan Välj din mästare och sedan välja den spelare som du tror har potential att gå längst i tävlingen. Tänk bara på att när du väl har gjort ditt val kan du inte ändra dig.

Du tjänar omedelbart ett Boomsday Project-kortpaket bara för att registrera dig, men det finns potential att plocka upp ytterligare tre om dina valda spelare klarar sig hela kvartfinalen, sedan semifinalen och sedan in i finalen.

Kortpaket kommer att levereras digitalt till konton strax efter att höstmästerskapet har avslutats, och du har till 23:59 PDT den 10 oktober att registrera dig och – förhoppningsvis – välja en vinnare.


Själva höstmästerskapet pågår från den 11-14 oktober, med 16 spelare som tävlar om att ta hem huvudpriset på $ 50.000.

Så här ser turneringsschemat ut just nu. De första matcherna börjar varje dag klockan 8:30 PDT.

11 oktober – Gruppsteg 12 oktober – Gruppsteg 13 oktober – Eliminering och avgörande matcher 14 oktober – Slutspel

Turneringen kommer att streamas online på den officiella Hearthstone Twitch-kanalen, men biljetter är fortfarande tillgängliga om du vill delta i turneringen live på Blizzard Arena i Los Angeles. Gå till den officiella biljett sidan om du vill ta dig en plats.

Relaterade Artiklar

Back to top button