Välj din kampanjkampanj för HCT Summer Championships – Hearthstone

Kampanjen Välj din mästare har återvänt till Hearthstone, vilket ger dig chansen att vinna upp till fyra gratis Knights of the Frozen Throne-paket.

För att få tag på dessa godsaker behöver du helt enkelt välja en spelare som deltar i Hearthstone Championship Tour (HCT) sommarmästerskap och korsa fingrarna så att de går vidare genom tävlingen.

Du får ett gratispaket bara för att registrera dig, men varje gång din valda spelare går vidare till nästa steg i turneringen får du ett nytt gratispaket! Förutsatt att din mästare vinner turneringen direkt kan du vinna högst fyra paket.

Det finns sexton spelare som deltar från hela världen, var och en kämpar för sin del av prispotten på $ 250 000 – för att inte tala om en av våra fyra platser i HCT-världsmästerskapet.

Här är nedladdningen om hur du registrerar dig för kampanjen och vem som deltar.

Välj din Champion FAQ

Här är de viktigaste detaljerna om kampanjen.

Du måste göra ditt val före 11:59 PDT på onsdagen den 11 oktober. När du väl har valt en mästare kan du inte ändra ditt val – så välj noga! Alla förpackningar är från Knights of the Frozen Throne-expansionen. Du kommer inte att få dina paket förrän avslutningen av HCT-sommarmästerskapet den 15 oktober 2017. Börja anmälningsprocessen här!

Gruppsteg

De sexton spelarna har delats upp i fyra grupper. Så här staplas deltagarna mot varandra:

GruppSpelare
AStammar
Gammal pojke
Nalguidan
Tom60229
BLila
uya
Amyks
OMJasonzhou
CÖverlämna
YAYTears
OmegaZero
Orange
DPavel
SHRoyalBaiZe
Cocosasa
Empanizado

Baserat på den senaste formen kände vi oss tvungna att lägga våra pengar på Pavel den här gången. Men vem tror du har den bästa chansen att ta hem ära? Låt oss veta dina förutsägelser i kommentarerna nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button