Vad du kan förvänta dig vid Apples “Time Flies” -evenemang

UPPDATERING 9/15: Inga stora överraskningar. Här är vad Apple presenterade:


Originalhistoria:
Det är den tiden igen, Apple-fans. Cupertino-teknikjätten är redo att vara värd för ett “evenemang” den 15 september, men pandemin innebär att teknikpressen kommer att samlas runt sina bärbara datorer istället för på Steve Jobs Theatre och titta på det utbrottande spektaklet precis som alla andra: via live stream

Denna virtuella händelse startar klockan 13:00 ET / 10:00 PT på tisdag via Apples webbplats. Förvänta dig en smidig produktion som vi såg på Worldwide Developers Conference (WWDC) tidigare i år, med demos och tillkännagivanden från VD Tim Cook och andra ledande Apple-ledare.

Men vad kommer de att meddela? Här är vad vi tror är på kranen.


Ingen iPhone 12?

Apples september-evenemang har vanligtvis fokuserat på iPhone. IPhone 11-serien gjorde sin debut den 10 september 2019; året innan var det den 12 september.

Men 2020 är inget vanligt år. COVID-19 har tvingat Apple att stänga av, öppna igen och sedan stänga igen många av sina butiker över hela världen, medan en av dess största leverantörer, Foxconn, var tvungen att tillfälligt stänga av sina fabriker i Kina för att hantera koronavirusutbrott, enligt uppgift som belastar iPhone-reservdelar. April lansering av iPhone SE var en mycket lågmäld affär och företaget varnade nyligen investerare för att nästa generations flaggskeppsserie kommer att försenas något.

“Som ni vet började vi sälja nya iPhones i september. I år beräknar vi att leveransen ska vara tillgänglig några veckor senare”, sa Apple CFO Luca Maestri i juli.

Få inte dina förhoppningar på en ny iPhone nästa vecka. Bloomberg säger att vi troligen kommer att se dem i oktober istället.


Apple Watch Series 6

Tagline den 15 september är “Time Flies”, och även om det kan vara en hänvisning till det faktum att vi bevittnar tidens gång medan vi är låsta i våra hem i mer än sex månader på grund av en global pandemi, är det förmodligen om Apple Watch.

Apple Watch Series 5 anlände i höstas utan några större uppgraderingar från Series 4, förutom att skärmen alltid ska visas. Men det lilla tillägget gjorde “det bästa smartklockan du kan köpa ännu bättre”, avslutade vi och gav det vårt redaktörsval.

Nästa generations Apple Watch kommer sannolikt att komma med watchOS 7, som bland annat erbjuder detektering av handtvätt, dansövningar och sömnspårningsfunktioner. OS-uppgraderingen rullar ut till serie 3, 4 och 5, så du behöver inte köpa en ny klocka för att ge din smartwatch en boost. Men om du gungar på en åldrande Apple Watch kan Series 6 – eller vad Apple än kallar det – komma till din önskelista för semestern

Enligt Bloomberg kommer Apple att visa upp en high-end och low-end Apple Watch, så de med en budget kanske kan kolla in Cupertinos smartwatch för första gången. Naturligtvis, vad Apple anser som “låg kostnad” eller “budget” är inte alltid vad resten av världen anser vara en affär, så vi måste se var det landar på pris.


Ny Apple iPad

Om vi ​​inte får en iPhone är en iPad antagligen det näst bästa.

Som AppleInsider konstaterar tipsar dokument som lämnats in till Eurasian Economic Commission sju nya iPad-modeller. Det betyder inte sju olika iPads med olika funktioner; det är bara de olika lagrings- och anslutningsalternativen som Apple vanligtvis erbjuder. Men deras närvaro på kommissionens webbplats “betyder vanligtvis att de snart kommer att släppas”, säger AppleInsider.

Vad får vi i en ny iPad? Rykten tippar en 11-tums iPad med Liquid Retina-skärmen som finns på iPad Pro och en USB-C-kontakt. Touch ID-knappen kan också flyttas uppåt till strömbrytaren för säker autentisering.

Tweet


iOS 14 / iPadOS 14 Start

Dessa nya iPads kommer förmodligen att köra den senaste versionen av iPadOS. Nydesignade widgets, sidofält, handskriftsigenkänning och ett kompakt samtals- och textgränssnitt är bland Apple iPadOS 14-höjdpunkter som avslöjades vid årets WWDC.

Liknande funktioner kommer till iOS 14. Apple släpper vanligtvis sin senaste version av iOS en dag eller två innan de nyaste iPhonerna anländer så att befintliga iPhone-ägare kan uppgradera. Och medan nya flaggskepps-iPhones kan vara försenade finns det inget som hindrar Apple från att släppa sina mobila OS-uppgraderingar om allt är klart. De offentliga betorna har varit i naturen i mer än en månad nu, så vi kan njuta av den stabila versionen av iOS 14 och iPadOS 14 den här månaden.

Apples MacOS Big Sur kan också tappa snart. en tredje offentlig betaversion släpptes den här veckan. Bloomberg säger att iOS 14 och iPadOS kommer den här månaden, medan macOS anländer “på hösten”, men utarbetade inte utöver det.


Nya HomePod och hörlurar?

Bloomberg säger att Apple ”arbetar på en mindre HomePod och det första paret Apple-märkta hörlurar för att släppas så sent som i år”, men anger inte om vi kommer att se dem vid tisdagens evenemang. Apple har ibland retat kommande produkter som inte är helt redo för primetime vid sitt evenemang, dock på gott och ont.

Relaterade Artiklar

Back to top button