Vad betyder siffrorna i Fortnites svarthålsskärm?

Efter The End-evenemanget i Fortnitehar flera nummer dykt upp ovanför det svarta hålet under tjänstemannen Fortnite direktsändning.

Siffrorna 11, 146, 62, 15, 62, 87, 14, 106 och 2 visades under strömmen. Även om det inte fanns något sammanhang bakom siffrorna, eller så trodde vi, börjar fans redan spekulera i vad dessa siffror kan betyda.

En teori antyder att dessa siffror stämmer överens med de besökarbanden som hittades före evenemanget. Siffrorna matchar ett transkriberat ord. Meningarna är därför “Jag var inte ensam”, “Andra var utanför slingan” och “Detta beräknades inte.”

Betydelsen av siffrorna har FAKTISKT hittats!

Om du får siffrorna och tilldelar dem ett ord i transkriptet från besökarbanden får du följande meningar:

“Jag var inte ensam.”
“Andra var utanför slingan.”

(via @Thooming) pic.twitter.com/C7E7SIVI7Q

– Fortnite News (@FortniteBR) 13 oktober 2019

Siffran 11 kan vara självförklarande. Sluthändelsen markerade avslutningen av Fortnite säsong X, så nästa logiska utveckling skulle bli Fortnite säsong 11, som släpps snart. Det förväntas att en ny karta kommer att uppstå ur den gamla asken med nya intressanta platser.

Enligt Fortnite leaker HYPEX, dessa siffror är under rubriken “Spooky Numbers” i spelfilerna. Men dessa siffror kan relateras till vad som helst.

Ser ut som siffrorna vi ser nu heter “Spooky Numbers” i filerna ..

– HYPEX (@HYPEX) 13 oktober 2019

Epic Games kan trolla oss alla. Enligt MrDarlekJD, om de tre första siffrorna söks på Google, visar den en gatubild av en Crab Rave.

Även om det inte finns ett definitivt svar på siffrorna måste fansen fortsätta titta på Fortnite livestream för att hitta fler ledtrådar.

Relaterade Artiklar

Back to top button