Vad är OnePlus World?

OnePlus är redo att lansera OnePlus 8T den 14 oktober globalt inklusive Indien som är en av de viktigaste marknaderna för varumärket. OnePlus VD Pete Lau har nu bekräftat att det inte kommer att finnas en Pro-modell den här gången som vartannat år och OnePlus 8 Pro kommer att fortsätta vara tillgänglig. Innan lanseringen överraskar OnePlus sina fans med OnePlus World som är en virtuell värld av produkter från OnePlus. Med OnePlus World kommer konsumenter att kunna uppleva alla OnePlus-produkter genom att sitta hemma bland pandemin.

OnePlus World är en ny virtuell plattform som gör det möjligt för konsumenter att spela olika spel för att tjäna poäng och utforska foton som tagits med OnePlus-telefoner. Dessutom kommer OnePlus World att tillåta fans att utforska ett virtuellt museum som visar alla OnePlus-produkter och tekniker. OnePlus World tillåter fans att utforska nya produkter genom att skapa en avatar av dig själv. Företaget sa att de 500 bästa vinnarna i finalen kommer att få möjlighet att vinna den kommande OnePlus 8T.

Företaget sa också att medlemmar i OnePlus World kommer att kunna se OnePlus 8T virtuella lanseringsevenemang den 14 oktober från ett “privat auditorium”.

OnePlus 8T 5G detaljer

Innan lanseringen har OnePlus bekräftat några viktiga detaljer i OnePlus 8T 5G. Smarttelefonen sägs drivas av 12 GB RAM tillsammans med Android 11 med Oxygen OS 11 med en 120Hz uppdateringsfrekvensskärm. Andra höjdpunkter i telefonen kan vara fyrkamerainstallation med 48MP primärlins och 65W snabbladdningsteknik som påstås kunna ladda enheten på 15 minuter, avslöjade företaget.

OnePlus förväntas också lansera ytterligare en Nord-smartphone de närmaste dagarna. Telefonen sägs vara OnePlus Nord N10 5G. Företaget har ännu inte bekräftat lanseringstidslinjen för OnePlus Nord N10 5G. Företaget tillkännagav sin första Nord-smartphone för några månader sedan. Under tiden bekräftade OnePlus att OnePlus 8T 5G kommer att finnas tillgängligt på Amazon India-webbplatsen och OnePlus India officiella webbplats.

Relaterade Artiklar

Back to top button