Vad är Airtel Secure?

Airtel Secure, Vad är Airtel Secure, Airtel Secure-funktioner, Airtel Secure-företag, Airtel Cisco, Airtel Radware, Airtel

Bharti Airtel har lanserat en omfattande svit av avancerade cybersäkerhetslösningar för sina affärskunder som heter Airtel Secure. Med den här tjänsten syftar företaget till att ge kunderna tillgång till avancerad teknik och AI / ML-verktyg för att mildra potentiella hot. Med Airtel Secure planerar företaget att rikta in sig på företag i alla storlekar – från stora företag till små och medelstora företag dygnet runt.

Airtel Secure kommer att ge kunderna slutpunktsskydd, e-postskydd, moln-DDOS-skydd och mer. För att leverera detta har Airtel samarbetat med Cisco, Radware, VMWare och Forcepoint. Allt detta är ledande leverantörer av cybersäkerhetsverktyg.

Tillsammans med Cisco kommer Airtel att erbjuda ett brett utbud av avancerade säkerhetslösningar som hjälper säkra nätverk, slutpunkter, applikationer och molnet. Med sitt partnerskap med Cisco kommer Airtel att ge sina kunder tillgång till avancerad övervakning, analys och utredning av skadlig kod. Således tillåter kunder att skydda sina intressen på ett automatiserat sätt och minska deras investeringar i teknik-capex och maximera effektiviteten.

Reliance Jio vs Vi vs Airtel förbetalda planer med gratis Disney + Hotstar, Netflix och andra OTT-tjänster

Med sitt partnerskap med Radware har företaget kunnat starta det första globala dataskurningscentret i Indien. Detta kommer att säkerställa att alla hot mot data och information attackeras och elimineras vid källan. Således skyddar alla sina kunddata.

Under sitt tillkännagivande uppgav företaget också att Flipkart, Havells, Fidelity India, R-Systems och fler redan har anmält sig till tjänsten. Tjänsten finns nu i Indien och över en miljon Airtel-företagskunder kan registrera sig för den.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button