Utgivningsdatum för Kobolds and Catacombs & amp; Starttid – USA, Storbritannien & amp; Europa – Hearthstone

Det bekräftade släppdatumet för Kobolds och Catacombs, med förväntade starttider i USA, Storbritannien och Europa.

Vi har precis fått de exakta lanseringstiderna bekräftade av Blizzard.

Amerika: 7 december kl 12:00 (PST) Europa: 8 december kl 5:00 Asien: 8 december kl 9:00 KST

Medan du väntar på att åtgärden ska börja, se till att du tittar igenom alla våra guider till det nya innehållet. Från Dungeon Run-taktik till nästa metabrytande däck, vi har täckt dig!

Dungeon Run Guide – vår guide till alla chefer du kommer att möta och tips för att bygga ett bättre däck. Bästa däck – Vi har redan en bra uppfattning om de bästa däck som kommer att dyka upp tidigt och har guider för att spela var och en. Kobolds and Catacombs – Vill du veta allt om expansionen, från Spellstones till Legendary Weapons? Kolla in det här navet.

Observera att all information under denna punkt baseras på spekulation före släpp.


Kobolds and Catacombs: UK and European Launch Date

Även om Blizzard inte direkt har bekräftat att nästa utgåva kommer att vara förskjutet, avslöjades det i en nyligen intervju med Metabomb att tekniken för att möjliggöra en samtidig global utgåva fortfarande arbetades med. Tidigare expansionslanseringar har trots allt sett problem med serverkrascher och kort sällsynthet, vilket förklarar varför en partiell utrullning är att föredra

Intervjun ägde rum först igår, så det verkar säkert att anta att Storbritannien återigen kommer att lämna efter USA. Som ett resultat kan du förvänta dig att Storbritanniens och europeiska lanseringsdatum för Kobolds och Catacombs kommer att vara mer klockan 03.00 på fredagen den 8 december.

Kobolds och Catacombs däck

Medan du väntar har vi varit upptagen med att laga en ständigt växande lista med däckguider för den nya expansionen. Kolla in följande länkar om du vill ta en tidig titt på den troliga Kobolds-metan som börjar om bara en dag eller så.

Kobolds och katakomber: Översikt

Här är en snabb översikt över vad som kommer med den nya utbyggnaden om du bara kommer upp i fart.

Ett nytt roguelike Dungeon Run-läge som ser dig slåss mot åtta chefer som slumpmässigt valts från en pool på 48! Du måste skapa ditt däck när du går och välja olika uppgraderingar. 135 nya kort fördelade på alla nio hjältar och Neutral-kortpoolen. Ett legendariskt vapen för varje hjälte! (Även de som traditionellt inte kan använda dem.) Ett nytt Spellstone-kort för varje hjälte som växer i styrka när vissa villkor uppfylls. En helt ny mekaniker för spelet i form av rekrytera! Detta gör att du kan dra vissa kort direkt från din kortstapel och till brädet gratis. Speciella oidentifierade föremål som får en extra effekt när de färdas från din däckhög och in i din hand.

För mer information om den kommande expansionen, se till att kolla in vår helt enorma Kobolds and Catacombs guide. Du kan också trycka på länkarna ovanför för djupa dyk i de nya typerna av innehåll som kommer till spelet om drygt en vecka från och med nu.

Relaterade Artiklar

Back to top button