USA: s federala deadline för skatteregistrering skjuts till 15 juli

Du har nu tre extra månader på dig att skicka in dina federala skatter. På fredag ​​sa finansminister Steve Mnuchin att USA flyttade skatteregistreringsdagen från 15 april till 15 juli.

“Alla skattebetalare och företag kommer att ha denna extra tid att lämna in och göra betalningar utan räntor eller påföljder”, sa han i en tweet.

Ändringen gäller endast federala skatter, inte statliga skatter. Så du bör kontakta din lokala skatteavdelning för att se om de har förlängt sin egen deadline. Vissa stater som Kalifornien och Maryland har förlängt datumet till 15 juli. New York håller sig emellertid fortfarande med tidsfristen den 15 april.

Treasury Secretary rekommenderar också allmänheten att lämna in sina skatter så snart som möjligt så att de kan få sina återbetalningar, om tillämpligt. Det pågående koronavirusutbrottet stänger av många företag och sätter många människor ur arbete. “För många amerikaner kommer du att få skatteåterbäringar och vi vill inte att du ska förlora på dessa skatteåterbetalningar”, sa Mnuchin på en presskonferens på tisdag.

Om det behövs kan du ändå vänta till 15 juli och enskilda skattebetalare kan skjuta upp till 1 miljon dollar. Om du behöver mer tid utöver tidsfristen i juli kan du också ansöka om förlängning.

Nyheterna ger människor mer tid att välja rätt programvara för skatteregistrering, vilket kan hjälpa dig att få en större återbetalning. Den förlängda tidsfristen utgör dock också en möjlighet för bedragare att fortsätta sina bedrägerier i ytterligare tre månader. Så var på vakt mot telefonsamtal, e-postmeddelanden eller texter som hävdar att de kommer från IRS. Byrån föredrar att använda US Post Office när de kommunicerar. Du kan ta reda på mer om vad IRS gör och inte gör på den här byråns webbsida.

Relaterade Artiklar

Back to top button