Uppdatering 7.1 nerföljer två kärnkort i det aktuella metagamet – Hearthstone

Blizzard kommer att balansera om två av Hearthstones mest populära kort i Update 7.1, vilket allmänt förväntas släppas före slutet av denna månad.

Korten i fråga är Small-time Buccaneer och Spirit Claws, som båda dominerar i några av de mest populära aggressiva kortlekarna i spelet, som Pirate Warrior och Aggro Shaman.

När plåstret har applicerats kommer Small-time Buccaneers Health-värde att minskas från 2 till 1, vilket skulle göra det mycket lättare att ta bort – och att göra innan det kan bemyndigas av ett vapen.

Nästa upp för nerf-fladdermusen är Spirit Claws, som snart kommer att kosta 2 Mana istället för 1. Detta kraftfulla Shaman-vapen blir kraftfullare om en källa till stavskador finns ute på brädet, och tillgången på Bloodmage Thalnos och Shaman’s stavskada totem betyder att detta kort helt enkelt böjer sig för snabbt, för ofta.

Kommer dessa ändringar att räcka för att reparera en meta som har blivit så uppsvälld av aggro-däck de senaste månaderna? Vi måste vänta och se, men med nästa expansion minst en månad eller två borta är det klart att något behövs för att förändras.

Vi uppdaterar den här artikeln när Blizzard bekräftar ett släppdatum för den nya korrigeringsfilen.

KÄLLA – Officiella Hearthstone-forum

Relaterade Artiklar

Back to top button