Uniqlo samarbetar med Blizzard för att lansera en ny klädkollektion

Uniqlo – det japanska företaget bakom en rad prisvärda designsamarbeten – håller på med det igen, och den här gången jobbar det med Blizzard på sin stall med berömda spelfranchises.

Den officiella Blizzard x Uniqlo-kollektionen har en rad T-shirts med design baserade på World of Warcraft, Overwatch, Hearthstone, Diablo, Starcraft och Heroes of the Storm. De är tillgängliga i butik och online just nu.

Var och en av dessa skjortor kostar 12,90 £ i Storbritannien och cirka 17 $ i USA. Som med de flesta officiella Uniqlo-crossover-kollektionerna är beståndet begränsat och endast tillgängligt under en viss tid, så om du råkar vara en särskilt snöstormad fanatiker kanske du vill få en av dessa förr snarare än senare.


Medan du är där kan du ta en titt på utbudet som firar 50-årsjubileet för Shonen Jump, tidningen som gav liv åt några legendariska mangaserier inklusive Dragon Ball, Naruto, JoJos bisarra äventyr och mer (Shonen Jump är också där det kommande Jump Force-spelet får sitt namn). Det finns en hel uppsättning skjortor som återställer olika mangaserier just nu.

Ibland innehåller Metabomb länkar till onlinebutiker. Om du klickar på en och gör ett köp kan vi få en liten provision.

Relaterade Artiklar

Back to top button