Unholy Knight-kort avslöjat för oktober – Hearthstone

Början av oktober Hearthstone-säsongen tar med sig ett helt nytt kort som du kan arbeta för att låsa upp. Den här månadens kosmetiska föremål heter Unholy Knight och ser ut så här:

Som alltid behöver du inte göra mycket arbete för att lägga till det här föremålet i din samling. Du behöver helt enkelt nå rang 20 på antingen standard- eller vildstegen för att kvalificera dig för den, och den läggs sedan till i din samling i slutet av oktober, tillsammans med dina vanliga belöningar.

Dessa belöningar baseras på den högsta rang du lyckas uppnå under en viss månad. Ju högre klättring desto mer värdefulla belöningar får du när det gäller att skapa damm och gyllene kort. Observera dock att du bara kan ta emot ett bröst och det är baserat på den högsta rang du uppnått på någon av de konkurrenskraftiga stegen.

Här är den officiella kortbacken, direkt från Blizzard:

“Sanna mästare av sjukdom, förfall och under, Unholy Death Knights förkroppsligar den pestilentiska skräck som gissel, sprider pesten och för med sig döden vart de än trampar! Konsten på den här månadens kort tillbaka är sjuk, så se till att din samling drar ihop den gangrenösa gröna Unholy Knight-kort tillbaka genom att spela Hearthstone under oktobermånaden. “

Glöm inte att även om bonusstegstjärnorna du får för föregående månads prestanda placerar du dig bekvämt inom ramen för Rank 20-kravet, måste du fortfarande logga in minst en gång under månaden för att få tillbaka det senaste kortet !

Relaterade Artiklar

Back to top button