Undertaker nerf tillkännagav för kommande patch – Hearthstone

Undertaker, som många länge har betraktat som ett överdrivet tillskott till spelet, ska nerfedas i en kommande patch. När den korrigeringsfilen anländer kommer Undertaker fortfarande att få en boost på +1 Attack för varje Deathrattle minion som kallas, men den kommer inte längre att få en boost till sin hälsa också.

Blizzard community manager Zeriyah förklarade flytten i ett inlägg på spelets officiella forum:

“Undertaker var frustrerande att spela mot”, började de. “Det fick ofta både Attack- och Health-statistik betydligt högre än andra billiga minions mycket tidigt i spelet. Med denna förändring förväntar vi oss att Undertaker fortfarande kommer att vara bättre än andra 1-Mana-minions när de spelas i ett däck med ett Deathrattle-tema, men mer sannolikt att dö i strid mot andra hantlangare. “

De som har skapat den gyllene versionen av kortet kan vara säkra på att de kommer att kunna disenchantera det för hela dammvärdet, om de väljer att göra det efter att plåstret går i drift.

Blizzard har ännu inte bekräftat när exakt Undertaker nerf-patch kommer att släppas. Vi uppdaterar den här artikeln när vi har mer information.

Relaterade Artiklar

Back to top button