Undersökningsresultat: Upp till 84% av er skulle byta till ARK OS!

Huawei Mate 20 lite
Huawei Mate 20 liteHuawei Mate 20 lite (FOTO av Marek Urban)

För nÄgra dagar sedan frÄgade vi dig om du kunde glömma bort den populÀra Android och byta till det tillkÀnnagivna alternativet frÄn Huawei. Resultatet av undersökningen överraskade oss dock lite. Inte för att vi inte litade pÄ det kommande ARK OS, men fÄ mÀnniskor förvÀntade sig en sÄdan andel svar.

Upp till 84 procent av respondenterna har han absolut inga problem med det. De ÄterstÄende procentsatserna representerar de som vill stanna kvar i Googles operativsystem. VÄr undersökning bestÄr av nÀstan 1000 röster inklusive nÄgra kommentarer dÀr ocksÄ du Àr benÀgen att övergÄ.

ARK OS Àr precis runt hörnet

Allt tyder pÄ att det nya systemet frÄn verkstaden till jÀtte Huawei kommer hit höst. Efter avslöjade skÀrmdumpar av anvÀndarmiljön frÄn patentansökan fick vi ocksÄ höra om lanseringen av omfattande tester och premiÀrankomsten av den första smarttelefonen med ARK OS.

Den första delen Àr avsedd för Kinesiska marknaden om hans förestÀllning sannolikt kommer att Àga rum i Oktober. I det hÀr fallet kommer Europa inte förrÀn nÄgra mÄnader senare. Lokala konsumenter har olika krav, sÄ tillverkaren behöver det lite mer tidför att fÄ allt att toppa.

Om allt gÄr enligt plan kan det med det nya systemet komma till diskarna som den första kommande modelllinjen P40. Det hÀr Äret Mate 30 Àr ur spelet Ànnu.