Twitter kommer förmodligen aldrig att göra en redigeringsknapp

Twitter kommer förmodligen aldrig att göra en redigeringsknapp

Om du Àr en vanlig anvÀndare av Twitter har du förmodligen önskat mer Àn en gÄng en redigeringsknapp för tweet efter att ha sett ett stavnings- eller grammatikfel. TyvÀrr fÄr vi inte en och kommer förmodligen aldrig.

Jack Dorsey tog till YouTube via Wired för att svara pĂ„ vanliga frĂ„gor om tjĂ€nsten han grundade och oundvikligen tog frĂ„gan om en redigeringsknapp upp. FrĂ„gan “kan vi fĂ„ den redigeringsknappen 2020?” frĂ„gades av @taisydorres, som Dorsey snabbt svarade pĂ„ med ett fast “nej.”

Han fortsatte med att diskutera problemen med att redigera tweets introducerar, till exempel skulle du behöva fördröja tweeten för att gÄ live under en period. Om du inte gjorde eller lÀmnade redigeringen öppen under hela tweets livstid, finns det inget som hindrar att tweets Àndras efter att de har retweetats tusentals gÄnger.

I slutĂ€ndan erkĂ€nner Dorsey att det Ă€r “bara att arbeta” att lösa dessa problem, men att det ocksĂ„ fungerar som Twitter förmodligen aldrig kommer att göra, vilket betyder att redigeringsknappen inte hĂ€nder. Jag misstĂ€nker att det aldrig kommer att göra medan Dorsey stannar vid rodret.

En rad andra frÄgor hanterades under den 11 minuter lÄnga videon. Om du inte redan visste lÀr vi oss varför tweets har en begrÀnsad uppsÀttning karaktÀrer, att du kan förlÀnga den grÀnsen oÀndligt med hjÀlp av trÄdar, och Dorsey svarar sarkastiskt pÄ tanken pÄ en ogilla-knapp genom att sÀga att han fÄr laget pÄ det. Vi lÀr oss ocksÄ att han försöker fÄ tvÄ timmar meditation om dagen och Àter sju mÄltider i veckan.

NÄgra mer anvÀndbara funktioner som nÀmns inkluderar bekrÀftelse pÄ att alla tweets nu enkelt kan översÀttas till andra sprÄk, att hashtags inte stavas, men de grupperas om Twitter mÀrker felstavningar som trenderar tillsammans och att du Ätminstone kan försöka göra ansprÄk pÄ en övergiven konto via Twitter-support.