Twitter kommer förmodligen aldrig att göra en redigeringsknapp

Om du är en vanlig användare av Twitter har du förmodligen önskat mer än en gång en redigeringsknapp för tweet efter att ha sett ett stavnings- eller grammatikfel. Tyvärr får vi inte en och kommer förmodligen aldrig.

Jack Dorsey tog till YouTube via Wired för att svara på vanliga frågor om tjänsten han grundade och oundvikligen tog frågan om en redigeringsknapp upp. Frågan “kan vi få den redigeringsknappen 2020?” frågades av @taisydorres, som Dorsey snabbt svarade på med ett fast “nej.”

Han fortsatte med att diskutera problemen med att redigera tweets introducerar, till exempel skulle du behöva fördröja tweeten för att gå live under en period. Om du inte gjorde eller lämnade redigeringen öppen under hela tweets livstid, finns det inget som hindrar att tweets ändras efter att de har retweetats tusentals gånger.

I slutändan erkänner Dorsey att det är “bara att arbeta” att lösa dessa problem, men att det också fungerar som Twitter förmodligen aldrig kommer att göra, vilket betyder att redigeringsknappen inte händer. Jag misstänker att det aldrig kommer att göra medan Dorsey stannar vid rodret.

En rad andra frågor hanterades under den 11 minuter långa videon. Om du inte redan visste lär vi oss varför tweets har en begränsad uppsättning karaktärer, att du kan förlänga den gränsen oändligt med hjälp av trådar, och Dorsey svarar sarkastiskt på tanken på en ogilla-knapp genom att säga att han får laget på det. Vi lär oss också att han försöker få två timmar meditation om dagen och äter sju måltider i veckan.

Några mer användbara funktioner som nämns inkluderar bekräftelse på att alla tweets nu enkelt kan översättas till andra språk, att hashtags inte stavas, men de grupperas om Twitter märker felstavningar som trenderar tillsammans och att du åtminstone kan försöka göra anspråk på en övergiven konto via Twitter-support.

Relaterade Artiklar

Back to top button