Twitter erbjuder en redigeringsknapp “När alla bär en mask”

Eftersom koronaviruspandemin fortsätter att sätta världen i väntan och fylla sjukhus uppmanas alla att bära en mask när de är ute offentligt. Nu har Twitter gått med och föreslagit att det kommer att implementera en av de mest eftertraktade funktionerna i tjänsten om alla bara bär en mask.

Som CNBC rapporterar kom erbjudandet i en tweet som publicerades på det officiella Twitter-kontot igår kväll, där det stod “Du kan ha en redigeringsknapp när alla bär en mask.” Även om tydligt Twitter och VD Jack Dorsey bara retar oss med erbjudandet (för hur skulle du säga att alla bär en mask?), Visar det en växande frustration att människor väljer att avstå från rådet och inte bära en mask offentligt.

Tweet

Som du förväntar dig har svaret på tweeten varit splittrande. Twitter har kallats ut för att gå in i en politisk debatt, kräva efterlevnad, och få veta att ingen ville ha en redigeringsknapp ändå. Medan andra har lagt upp länkar till billiga masker, visar diagram som visar den positiva skillnaden en mask kan göra för infektionsfrekvensen, och i allmänhet ber alla ombord. En speciell Twitter-användare bestämde sig för att vända förfrågan, vilket tyder på att alla kommer att börja bära masker när redigeringsknappen startar.

I slutändan är det inte så vi får en redigeringsknapp för Twitter, och vi får kanske aldrig en, som Dorsey har sagt tidigare, det medför några svåra problem. Till exempel, om en tweet ändras så gör alla tweetets för den tweetet, vilket betyder att retweeter kanske inte längre känner till innehållet i den tweet de bestämde sig för att dela med sina följare.

För närvarande och överskådlig framtid kommer redigeringsknappen att vara frånvarande från Twitter. Under tiden fortsätter COVID-19 att spridas som en viral tweet och alla borde göra allt de kan för att begränsa spridningen.

Relaterade Artiklar

Back to top button