Twitch Rivals: Hearthstone Arena Draft Challenge tillkännagav

En ny Twitch Rivals-händelse baserad på Hearthstones Arena-läge har tillkännagivits på streamingplattformens officiella Twitter-konto.

Känd som Twitch Rivals: Hearthstone Arena Team Draft Challenge, kommer det att se par Hearthstone-spelare som arbetar tillsammans för att utarbeta bästa möjliga arenadäck och sedan tjäna poäng baserat på deras arenakörningar med hjälp av dessa däck.

Poäng samlas upp från lagens tre bästa Arena-körningar i rad under evenemanget, där båda spelarna tjänar poäng individuellt.

En seger resulterar i en poäng och spelare kan vinna upp till 12 matcher i en given arenakörning. Eftersom det finns två spelare som tävlar över tre körningar betyder det att poängen begränsas till 72 poäng.

Om det är oavgjort på toppen kommer positionerna att bestämmas av antalet förluster som varje lag ådrar sig på vägen. Kom ihåg att tre förluster i en given arenakörning automatiskt avslutar försöket med det utkastade däcket.

Tävlingen börjar klockan 10:00 PST / 13:00 EST / 6:00 pm GMT / 19:00 CET den 29 januari 2019. Tidsfristen för att skicka poäng är åtta timmar senare, då varje lag måste ha lämnat in sin bästa match i rad springa.

När det gäller priser tar topplaget hem $ 4000. Resten av prispengarna delas ut enligt följande slutpositioner:

2: a – 1 500 $ 3: e – 1 000 $ 4: e 5: e – 750 $ 6: e 10: e – 400 $

Inbjudningar att delta skickas för närvarande ut, men några välkända Hearthstone-ansikten inklusive Kripparian, itsHafu och DisguisedToast har redan bekräftat sina inbjudningar till evenemanget.

Enskilda spelare kommer att streama evenemanget på sina egna kanaler, men du kan också åka till den officiella Twitch Rivals-strömmen för att hålla koll på betydande utveckling under hela dagen.

Relaterade Artiklar

Back to top button