Twitch Prime-spelare får ett speciellt Golden Classic-kortpaket – Hearthstone

Om drygt en månad från nu kommer Twitch Prime-medlemmar att kunna göra anspråk på en mycket speciell Hearthstone-belöning.

Från och med den 8 november – och löper hela tiden fram till den 9 januari 2018 – kommer de som har anmält sig till Amazons toppleveranstjänst att få ett Golden Classsic-kortpaket. Nyheten tillkännagavs nyligen på den officiella Hearthstone-bloggen.

Till skillnad från vanliga kortpaket, där det bara finns en liten chans att få ett enda gyllene kort, kommer det att finnas fem garanterade gyllene kort i vart och ett av dessa kampanjpaket. För att göra din aptit så här ser förpackningen ut när den spricker upp för att spilla sina gyllene tarmar.


För att få din belöning behöver du helt enkelt vara Amazon Prime-medlem med ett Twitch-konto. Länka de två tillsammans så kommer du att få dina belöningar – du kan till och med länka kontot genom att använda en gratis Amazon Prime-testversion om du inte vill förbinda dig till ett långtidsabonnemang. Gå till kampanjsidan för alla detaljer du behöver om att komma igång.

Det här är inte första gången Hearthstone och Amazon Prime samarbetar för att förse spelare med prenumerationsspecifika godsaker. Det senaste Oktoberbrawl-evenemanget gav spelarna ett par speciella kortbackar, medan Overwatch och Heroes of the Storm-spelarna också har haft inbindningsbonusar.

Relaterade Artiklar

Back to top button