Två gratispaket och en ny Arena-biljett läggs till Hearthstone

Ett gratis par Frozen Throne-kortpaket har lagts till på Hearthstone-konton globalt som en del av den pågående Hallow’s End-firandet. Denna nya belöning följer förra veckans utdelning av ett par förpackningar från Whispers of the Old Gods.

Förutom dessa bonuskort för din samling får du också veckans gratis Arena-biljett. När du väl har tagit tag i den kan du starta en arenakörning med det nya spännande dubbla klassformatet, där spelarna först väljer en hjälte som vanligt och sedan kompletterar valet med en helt ny Hero Power!


Tidigare denna vecka bekräftade spelregissören Ben Brode att spelarna inte gör det ha att använda dessa gratis Arena-biljetter för det temporära dual-hero-formatet om det inte är för din smak. Du kan faktiskt helt enkelt bankera dem tills saker och ting återgår till det normala, men för att få biljetten måste du faktiskt logga in medan evenemanget är live.

Hearthstones Hallow’s End-evenemang introducerade också en spännande ny Headless Horseman Tavern Brawl till spelet, tillsammans med en mängd kosmetiska tweaks för att återspegla Halloween-säsongen. Evenemanget avslutas nästa måndag den 6 november klockan 22.00 PDT, som är 05:00 nästa dag här i Storbritannien och 06:00 i Europa.

Om du inte ser alla dessa godsaker i spelet ännu, stänger du helt enkelt klienten och loggar sedan in igen. De ska sedan visas efter den vanliga introduktionen.

Relaterade Artiklar

Back to top button