Trump önskar att iPhone behöll sin hemknapp

Trump önskar att iPhone behöll sin hemknapp

President Donald Trump har börjat anvÀnda en ny iPhone, och han grÀver inte alla svep som krÀvs för att komma runt iOS nu.

I en tweet riktad till Apples VD Tim Cook, gjorde befÀlhavaren det klart att han Àr missnöjd med det gestbaserade navigationssystemet. Trump sa inte vilken iPhone-modell han anvÀnde, men det finns inte sÄ mÄnga utan en hemknapp.

Apple introducerade sin gestbaserade navigering med iPhone X för tvÄ Är sedan, och den finns ocksÄ pÄ iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11 och iPhone 11 Pro. SÄ det verkar som att Trump uppgraderade till en av de senaste iPhone-modellerna. Alla andra som slÀppts tidigare inkluderade en fysisk hemknapp. Om han inte bestÀmmer sig för att nedgradera, sitter Trump fast med en funktion som han inte Àr sÄ glad över.

HÀr Àr tweeten:

Till Tim: Knappen pĂ„ iPhone var LÄNGRE bĂ€ttre Ă€n Swipe!

– Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 25 oktober 2019

Den lÀnge ryktade iPhone SE 2 kan dock erbjuda en fysisk hemknapp med en inbyggd fingeravtryckslÀsare. Apples Àr enligt uppgift instÀlld pÄ att anvÀnda iPhone 8, den sista modellen för att anvÀnda en knapp snarare Àn gester, som en ritning.

Tim Cook svarade inte pÄ Trumps tweet, och det Àr osannolikt att nÄgon pÄ Apple kommer att göra det.

Strax efter tilltrÀdet bytte presidenten frÄn Android till iOS. TyvÀrr övergÄr ocksÄ Googles plattform lÄngsamt men sÀkert mot gester. De Àr obligatoriska pÄ Pixel-telefoner med andra Android-enheter som erbjuder gestbaserad navigering som ett alternativ. SÄ det finns ingen vÀg tillbaka för Trump eftersom bÄda plattformarna omfattar en helt framtidstyp.

Om nÄgot rekommenderar vi att Trump besöker hans lokala Apple Store. Vi Àr sÀkra pÄ att vissa anstÀllda pÄ Genius Bar kommer att fÄ honom att komma igÄng pÄ iPhones gestbaserade navigering pÄ kort tid.