Trollar listar falskt LA Mansion som hemlösa skydd pÄ Google Maps

Trollar listar falskt LA Mansion som hemlösa skydd pÄ Google Maps

Fans av Ice Poseidon, en populÀr dag-i-livet-streamer, trollade Los Angeles hemlösa befolkning genom att skapa en falsk skyddslista pÄ Google Maps, enligt. Listan har sedan tagits bort, men inte innan dussintals fördrivna kalifornier vandrade till hemmet i hopp om fristad och i stÀllet mötte herrgÄrdens förvirrade nya Àgare.

Ice Poseidon, aka Paul Denino, skapar videor om sitt dagliga liv och lĂ„ter sina fans finansiera och vĂ„ga honom göra olika aktiviteter. En handfull av hans fans (han uppskattar nĂ„gra hundra av sina 700 000 prenumeranter) tycker om att prata honom: Ibland blir det nĂ„got ofarligt, som att bestĂ€lla pizzor till sitt hem, andra gĂ„nger Ă€r det nĂ„got mörkare, inklusive “swatting”.

I det hĂ€r fallet listade “Purple Army” Deninos tidigare hem, en herrgĂ„rd i Tarzana-omrĂ„det i LA, som ett skydd pĂ„ Google Maps, ett skĂ€mt baserat pĂ„ Deninos vĂ€nlighet mot hemlösa. Prankersna skrev fantastiska recensioner och hĂ€vdade att det fanns gratis KFC och att det innehöll en badtunna. Flera bilder av organiserade sovplatser och grupprĂ€tter Ă„tföljde beskrivningarna av Ice Poseidon Homeless Shelter. Naturligtvis var alla falska.

SkÀmtet började nÀr Denino bodde i huset, men han lÀmnade Los Angeles i mars. Hans fans fortsatte skÀmtet, terroriserade tillströmningen av hemlösa och förvirrade de nya hyresgÀsterna. Denino godkÀnner inte sina fans handlingar, men kan inte göra mycket för att stoppa dem; han har kastats ut frÄn flera hem och lÀgenheter tack vare lila arméns upptÄg.

“Du har nĂ„gra sorgliga patetiska mĂ€nniskor pĂ„ internet som bokstavligen bara inte bryr sig om mĂ€nniskor”, sa Denino till. “Vid nĂ„gon tidpunkt insĂ„g jag att det inte Ă€r ett skĂ€mt lĂ€ngre. Kanske första gĂ„ngen det var. Nu Ă€r det inte roligt, det Ă€r dumt.”