Trollar listar falskt LA Mansion som hemlösa skydd på Google Maps

Fans av Ice Poseidon, en populär dag-i-livet-streamer, trollade Los Angeles hemlösa befolkning genom att skapa en falsk skyddslista på Google Maps, enligt. Listan har sedan tagits bort, men inte innan dussintals fördrivna kalifornier vandrade till hemmet i hopp om fristad och i stället mötte herrgårdens förvirrade nya ägare.

Ice Poseidon, aka Paul Denino, skapar videor om sitt dagliga liv och låter sina fans finansiera och våga honom göra olika aktiviteter. En handfull av hans fans (han uppskattar några hundra av sina 700 000 prenumeranter) tycker om att prata honom: Ibland blir det något ofarligt, som att beställa pizzor till sitt hem, andra gånger är det något mörkare, inklusive “swatting”.

I det här fallet listade “Purple Army” Deninos tidigare hem, en herrgård i Tarzana-området i LA, som ett skydd på Google Maps, ett skämt baserat på Deninos vänlighet mot hemlösa. Prankersna skrev fantastiska recensioner och hävdade att det fanns gratis KFC och att det innehöll en badtunna. Flera bilder av organiserade sovplatser och grupprätter åtföljde beskrivningarna av Ice Poseidon Homeless Shelter. Naturligtvis var alla falska.

Skämtet började när Denino bodde i huset, men han lämnade Los Angeles i mars. Hans fans fortsatte skämtet, terroriserade tillströmningen av hemlösa och förvirrade de nya hyresgästerna. Denino godkänner inte sina fans handlingar, men kan inte göra mycket för att stoppa dem; han har kastats ut från flera hem och lägenheter tack vare lila arméns upptåg.

“Du har några sorgliga patetiska människor på internet som bokstavligen bara inte bryr sig om människor”, sa Denino till. “Vid någon tidpunkt insåg jag att det inte är ett skämt längre. Kanske första gången det var. Nu är det inte roligt, det är dumt.”

Relaterade Artiklar

Back to top button