Trasig Galaxy S10-uppdatering krÀver fabriksÄterstÀllning för att fixa

Trasig Galaxy S10-uppdatering krÀver fabriksÄterstÀllning för att fixa

Om du Àger en Samsung Galaxy S10 eller S10 + och den fortfarande fungerar kan du vara lycklig. Den senaste uppdateringen lyckas lÄsa vissa Àgare ur sina telefoner, och den enda lösningen Àr att utföra en fabriksÄterstÀllning.

Som ZDNet rapporterar uppstĂ„r problemet med att den senaste uppdateringen trycks till S10-linjen. NĂ€r de vĂ€l har installerats ombeds vissa anvĂ€ndare att ange en PIN-kod, i vissa fall dĂ€r en PIN-kod aldrig skapades av anvĂ€ndaren. Även om du anger en PIN-kod startar telefonen helt enkelt om och begĂ€r PIN-koden igen.

KlagomÄl har dykt upp pÄ bÄde Reddit och Samsungs community-webbplats. Det finns en fix, men tyvÀrr Àr det en som ingen vill anvÀnda. Det beror pÄ att det innebÀr att du utför en fabriksÄterstÀllning vilket innebÀr att du tappar allt och börjar med en ny telefon. Rydah, en vÄrdambassadör frÄn Samsung, bekrÀftade lika mycket pÄ Samsungs supportforum och frÄgan mÀrktes sedan som löst av anvÀndaren.

För nÀrvarande verkar ÄterstÀllningen vara den enda lösningen som tillhandahÄlls av Samsungs vÄrdambassadörer för mÀnniskor som bara vill fÄ sin telefon att fungera igen. SÄ om du har en vÀntande uppdatering för din Galaxy S10 ($ 729,15 hos Amazon) eller S10 + ($ 619,99 pÄ Amazon), Àr det förmodligen bÀst att vÀnta innan du bestÀmmer dig för att installera den. Tills Samsung kommer till botten med varför det krÀver en PIN-kod efter installationen, fixar uppdateringen och slutar krÀva en fabriksÄterstÀllning för dem som har installerat den, Àr det verkligen ingen mening att ta risken.