TrÄdlös SNES-kontroller för omkopplare i FCC-arkivering

TrÄdlös SNES-kontroller för omkopplare i FCC-arkivering

NÀr Nintendo lanserade Nintendo Switch Online-tjÀnsten kom det med tillgÄng till ett vÀxande bibliotek med NES-spel att spela. Nu har en ny FCC-arkivering avslöjat att medlemmar ocksÄ snart kan fÄ tillgÄng till SNES-spel som en del av det biblioteket.

Som Eurogamer rapporterar Àr den nya FCC-arkiveringen för en trÄdlös spelanordning och etikett för den enheten. Diagrammet som ingÄr i arkivet ser ut som baksidan av en SNES-pad och den bÀr HAC-modellreferensen, vilket innebÀr att det Àr en switch ($ 299,99 pÄ GameStop) -tillbehör.

En trÄdlös SNES-kontroller som lanseras som ett tillbehör för Switch föreslÄr en sak: vi fÄr SNES-spel att spela pÄ Switch med den hÀr kontrollen att köpa tillsammans med dem. Denna förutsÀgelse backas upp av Nintendos tidigare ÄtgÀrder. NÀr onlinetjÀnsten för Switch först lanserades med NES-spel, erbjöd Nintendo ocksÄ trÄdlösa NES-kontroller att spela dem med. Visst blir det samma sak med SNES-spel och en SNES-kontroller?

Om sÄ Àr fallet Àr det riktigt goda nyheter för befintliga Switch Online-prenumeranter och det perfekta boostet som tjÀnsten behöver för att uppmuntra mÄnga fler Switch-Àgare att registrera sig. Det finns trots allt ett enormt bibliotek med klassiska spel som Nintendo kan anropa och lÄngsamt droppa till tjÀnsten.

Nintendo Switch Online-prenumerationen kostar 19,99 dollar per Är eller 34,99 dollar för en familjeplan. Det Àr vÀl vÀrt kostnaden för att lÄsa upp online-multiplayer, molnbesparingar och röstchatt tillsammans med Ätkomst till dessa NES-spel och ett antal andra kampanjer för att locka dig att köpa fler spel.

Även om vi inte vet nĂ€r denna SNES-kontroller och tillhörande spel kommer att visas Ă€r det viktigt att notera att Nintendo lanserade tjĂ€nsten den 18 september förra Ă„ret, sĂ„ vi nĂ€rmar oss snabbt sin första Ă„rsdag.