Toshiba introducerar nya avancerade kylskåp, tvättmaskiner, tvättmaskiner och vattenrenare i Indien

Japansk elektronik-major, Toshiba, meddelade idag lanseringen av sitt senaste sortiment av hushållsapparater i Indien. Det inkluderar kylskåp, tvättmaskiner, tvättmaskiner och vattenrenare. Alla de nya produkterna kommer med de senaste tekniska framstegen och är utformade för att ge optimal användarkomfort.

Toshiba kylskåp med flera dörrar GR-RF646WE-PGI:

Företaget sa att dess nya flerdörrskylskåp är det mest tekniskt avancerade i sin kategori och har utformats specifikt med tanke på den indiska konsumentens krav och ambitioner. 650-liters 4-dörrars kylskåp har en främre glasdörrfinish och inkluderar företagets landmärke Convert Zone-funktion. Detta gör det möjligt för användare att omvandla en viss 91 liters frys i botten till ett minikyl.

Användare har också möjlighet att ytterligare optimera det tillgängliga utrymmet med upp till 15 procent, med möjlighet att justera temperaturen från -18 grader till 7 grader Celsius. Bland de andra funktionerna som kylskåpet kommer med är 3 System Cooling, Plasma + Pure Deodorizer och Smart Digital Touch som låter användare behålla önskad temperatur i specifika zoner.

Kylskåpet kommer i blått glas och är prissatt till Rs. 149.990: e vanligaste

Toshiba två-dörrars kylskåp GR-AG66INA:

Det nya 661-liters Toshiba 2-dörrskylskåpet förkroppsligar också de senaste innovationerna och den tekniska utvecklingen för att säkerställa att maten förblir färsk och bakteriefri under längre tid. Kylskåpet har avancerade funktioner som Automatic Ice Maker eller Cool Air Wrap System. Dessutom finns det Silver nano Crisper som säkerställer att grönsaker förblir färska längre genom att begränsa bakterietillväxten.

Andra funktioner som kylen kan skryta med är LED Hybrid Deodorizer och LED / UV-ljus som syftar till att kontrollera bakterietillväxten i kylen. Kylskåpet levereras också med en Ultra Fresh Zone där du kan ha en temperatur ned till -3 grader Celsius men zonen kan också användas som ett normalt kylaggregat.

En annan cool funktion i kylskåpet är dess dörrmonterade kontroller för enkel användning. Kylskåpet finns i 6 modeller med 12 varianter med en volym från 252 liter till 661 liter. Priset börjar från Rs. 27 000 till hela vägen upp till Rs. 85 000.

Toshiba sa också att alla dess nya kylskåp har InverterTM-teknik för att möjliggöra optimalt energianvändning hela tiden.

Toshiba tvättmaskiner:

Den japanska elektronikjätten introducerade också ett sortiment av 10 tvättmaskiner som inkluderar 4 toppladdningsversioner tillsammans med 6 frontladdningsmodeller. Kapacitet från 7 kg till 9 kg och börjar vid Rs. 21 000 till hela vägen upp till Rs. 80 000.

Toshiba sa att de nya tvättmaskinerna har överlägsen säkerhet och humaniserad design som kan ge exklusiv tvättvård för dina kläder. Till exempel använder frontladdningsmaskinerna Great Waves och Color Alive-tekniken för att säkerställa bästa möjliga skötsel av din tvätt.

De frontmatade maskinerna kommer igen med en antibakteriell packning medan den inbyggda Drum Clean-funktionen fungerar för att rengöra trumman med varmt vatten. De frontlastande maskinerna börjar vid Rs. 35 990: e vanligaste

Topplastningsmaskinerna har en ‘No Angular Design’ med rundade kanter och har ett glaslock högst upp som tål upp till 100 kilo. Sedan finns det också den multifunktionella tvättmedelsboxen Easy Kit där sköljmedel, flytande tvättmedel och tvättpulver förvaras medan maskinen blandar dessa i optimal mängd med vattnet för effektiv tvätt varje gång.

Toshiba tvättmaskin:

Den senaste tvättmaskinen från Toshiba drivs av Great Waves-tekniken förutom att den också har en antibakteriell packning och cyklonblandningsteknik. Allt detta säkerställer 20 procent bättre tvättmedelsupplösning och förbättrar därmed tvättprestandan. Tvättmaskinen är prissatt till Rs. 79 990: e vanligaste

Toshiba vattenrenare:

Det senaste utbudet av vattenrenare kommer med UV Shield-teknik som använder UV-lampa med kall katod, vilket Toshiba sa kan döda 99,99 procent bakterier till sista droppen. Det finns också en Smart Interactive Display som visar information som vattennivå, nästa service, UV-funktion och så vidare. Den utbytbara tanken finns i antingen plast eller rostfritt stål.

Vattenrenaren börjar vid Rs. 14 990 med toppmodellen till Rs. 27 990: e vanligaste

Relaterade Artiklar

Back to top button