TOPP 5 innovationer från den högteknologiska smarttelefonen Samsung Galaxy S9!

De heta nyheterna om Galaxy S9 och S9 + från den koreanska jättens verkstad kan se ut som föregångare, men när du tar ett foto med dem kommer du snabbt att få reda på var de största förändringarna mellan generationerna ägde rum. Det stämmer, i livmodern, där det finns en bit mycket avancerad hårdvara.

Både Galaxy S9 och Galaxy S9 + Android-smartphones kommer till hyllorna med mer dolda innovationer som du bör vara medveten om. Varför? Eftersom det är det bästa de har i år.

Det nya flaggskeppet med Samsung-märket har ett par högkvalitativa stereohögtalare, som fångats av erfarna ljudtekniker från det kända österrikiska företaget AKG, och plusmodellen har också en dubbelkamera. Dessutom tillåter båda bitarna oss att ta extremt långsamma videobilder, eftersom de kan fotografera med en hisnande kadens – upp till 960 fps.

Men det är inte allt.

Samsung Galaxy S9

Stereohögtalare från AKG

Galaxy S9 kommer att erbjuda sina användare en ännu mer utsökt ljudutgång, eftersom dess nya design består av ett par stereohögtalare, som har perfekterats av AKG-specialister. Detta etablerade varumärke pryder ett antal toppljudprodukter på konsumentmarknaden, så tack vare företagets erfarenhet kan det antas att vi kommer att ha något att göra med ett ordentligt djur.

Men ljudutgången är också berikad med något som heter Dolby Atmos. Denna ljudteknik säkerställer att det återgivna ljudet låter som om du bara sitter framför en biograf. Naturligtvis inte så bokstavligt, men det borde bli en hit.

Samsung Galaxy S9

Spela in låg bländare

Det stämmer, Samsung Galaxy S9 har en f / 1.5 bländare, som ännu inte erbjuds av någon smartphone på marknaden. Närmast är LG V30 sf / 1.6 och vad generationens föregångare beträffar är antalet f / 1.7. Skillnaden mellan generationerna representerar upp till 28 procent mer ljus i intervallet, så det är långt ifrån en försumbar förbättring. Samsung har fokuserat på kameror i år, och här är resultatet.

Detta sortiment tillåter konsumenter att ta fantastiska bilder och videor var som helst, men det är också utformat för att hjälpa dig att komma i kontakt med andra och uttrycka dig på ett helt unikt och distinkt sätt.“Han avslöjade nyheterna på marginalen DJ Koh, Chef för IT & mobilkommunikation på Samsung.

Dubbel kamera

I det här fallet kommer vi bara att prata om en större och samtidigt bättre utrustad bit som heter Galaxy S9 +. Plus-modellen har upp till tre kameror i sin repertoar, till skillnad från den vanliga. En är på framsidan av smarttelefonen, två på baksidan, där du bland annat kommer att märka en drastisk omorganisation av hårdvaran.

Samsung Galaxy S9

Den dubbla kameran fungerar inte här som i Huawei Mate 10 Pro, utan som i Galaxy Note8, så den består av en vidvinkelobjektiv och en teleobjektiv, så att användaren kan växla mellan dem enligt nuvarande behov. En av de största fördelarna med en sådan hårdvarukombination är att vi har ett stående läge som suddar bakgrunden bakom motivet som om vi fotograferade det med en SLR. Men det är också värt att nämna den dubbla optiska zoomen utan förlust av kvalitet.

Variabel bländare och brusreducering

Som redan nämnts ägde Samsung i år särskild uppmärksamhet åt kvaliteten på bilderna. Så oavsett var och när du använder Galaxy S9, tar du alltid bilder som andra båtanvändare från andra tillverkare kommer att vara avundsjuka på. Både en variabel bländare och förbättrad brusreducering tar hand om det.

Samsung Galaxy S9

Det variabla membranet sägs fungera på samma sätt som iris i våra ögon, så det anpassar sig till omgivningen. När du drar ut din smartphone i svagt ljus och klickar på något, ställer systemet automatiskt in bländarvärdet så lågt som möjligt (f / 1,5). Om det är tvärtom, ställ det så högt som möjligt (f / 2.4).

När irisen expanderar och drar sig samman i det mänskliga ögat släpper Samsungs variabla membran (F1.5 / F2.4) automatiskt in mer ljus i mörka miljöer och mindre ljus under ljusa förhållanden, vilket skapar skarpa och tydliga bilder.. “

Avancerad brusreduktion tillhandahålls av den nya Super Speed ​​Dual Pixel-sensorn “Med speciell datorkraft och minne”.

Videoinspelning med 960 fps

Spekulationerna om att vi kommer att göra super slow-mo-videor med Galaxy S9-smarttelefonen var fortfarande sanna. Med båda de nya produkterna från Samsung kan du skjuta upp till 960 bilder på en enda sekund i en kadens. Tack vare denna funktionalitet kan du snabbt förvandla stunder i processen till en fantastisk visuell teater.

Efter att ha tagit super-slow motion-bilder kan användarna välja bakgrundsmusik från 35 olika alternativ eller tilldela en melodi till videon från en lista med favoritlåtar.

Samsung Galaxy S9

Relaterade Artiklar

Back to top button