Top Druid Decks (Frozen Throne): De bästa däcklistorna och guiderna – Hearthstone

Druiden verkar få all kärleken i Frozen Throne-metan, tack vare en handfull nya sen-spelalternativ som gör hjältens signatur Innervate-kort nästan motbjudande övermäktig. Vissa har till och med krävt att kortet antingen ska nerfas på något sätt eller förflyttas till Hearthstone Hall of Fame tillsammans med andra Basic- och Classic-kort.

Oavsett var du står om detta ämne är det mycket troligt att du är intresserad av att leka med några av dessa däck, om bara för att lära dig deras individuella svagheter så att du kan klara dig bättre mot dem. Eller så vill du bara spränga upp stegen med ett dumt kraftfullt däck – det är också OK.

Utan vidare ado då, här är vår sammanfattning av de bästa Druid-däcken du kan spela i Frozen Throne-metan just nu. Vi har en snabb beskrivning av hur var och en spelar, men du kan doppa in i våra länkade guider för individuella däcklistor och strategiråd för att spela var och en.

1. Jade Druid

Jade Druid är byggd kring Jade Golems mekaniker. Den första av dessa varelser du kallar till har 1/1-statistik, den andra 2/2, den tredje 3/3 och så vidare tills du har slut på alternativ.

Det tar en lång tid i Frozen Throne, speciellt om du kan fylla din hand med Jade Idols och Fandral Staghelm efter ett Ultimate Infestation-spel.

2. Token Druid

Token Druid var redan i fara att bli ganska överväldigad i Un’Goro-metan, tack vare kort som Vicious Fledgling och Bittertide Hydra.

Tillägget av kort som Druid of the Swarm och Crypt Lord har bara skjutit kraftens krypning ytterligare. Förmodligen det billigaste av Druid-däcken att skapa – naturligtvis inte att du planerade att spela det själv …

3. Ramp Druid

Classic Ramp försvann från metan (mer eller mindre) under mycket av 2017, även om det nu är mycket tillbaka i mode tack vare den sena spelkraften hos kort som Malfurion the Pestilent, Ultimate Infestation och The Lich King.

Återigen är Innervate den skyldige här, så att du kan få tillgång till mer power-play för sent i spelet tidigare i matchen än någonsin tidigare.

4. Malygos Druid

Malygos Druid lutar sig på det titulära kortet för att ge sina trollformler en häpnadsväckande mängd oomph, men du bygger också mot några mycket billiga Arcane Giants och en Kun the Forgotten King som effektivt kommer att återställa din tur när han har spelat.

Framtiden för den här i den övergripande rankningen är inte säker än – och den har bleknat in och ur mode genom åren – så skynda dig inte att skapa några legendarier som du inte äger. Inte riktigt än ändå.

5. Taunt Druid

Även om det är mycket hype före släpp, har Taunt Druid inte visat sig vara det mest problematiska Druid-däcket i den nya metan. Det är naturligtvis allt relativt, och det här är fortfarande ett däck som kan orsaka både aggro och kontrollmotståndare mycket huvudvärk.

Detta är dock ett annat dyrt Druid-däck, och du måste också äga Hadronox för att få det att fungera.

Håller du med om att Druid är trasig just nu, eller tror du att antalet däck kommer att förfinas, förtunnas och motverkas när lanseringshysteriet är över? Är det dags att antingen omarbeta eller förflytta Innervate, eller är det bra som det är?

Låt oss veta dina tankar i kommentarerna, så lyfter vi fram några av de bästa i en framtida uppdatering av den här artikeln.

Relaterade Artiklar

Back to top button