Tombs of Terror släpps kapitel 3 tillsammans med Elise Starseeker

Nästa kapitel i Hearthstones Tombs of Terror har släppts, där upptäcktsresande måste dyka in i Khartuts grav och hantera alla slags odöda monster.

Den unika vridningen den här gången är Pesten av döden, som kallar en ” Evig grav ” för varje spelare i början av matchen. Dessa gravar håller minions som kommer allt närmare att växa fram med varje vänlig hantlangare som dör, uppfriskande med en annan hantlangare när den första flyr. Det belönar en symbolisk spelstil när du drar nytta av dina egna hantlangares död, men detta är inte nödvändigt för framgång. Vi har en guide om hur man kan slå Xatma, Pest Lordof Death, så kom tillbaka hit om du känner dig själv!


Elise Starseeker är också här, tar med sig sin präst- och Druid-klasskombination och öppnar dörren för kreativa synergier samt en massa nya däck och hjältekrafter att leka med. Vi har nedgången åt dig på vår sida om Tombs of Terror och lite mer djupgående hjälp med Elises signaturskatter om du är ute efter ett par tips.

Det fjärde kapitlet, liksom det sista mötet, släpps tisdagen den 1 oktober, tillsammans med Brann Bronzebeard, så håll ögonen öppna för våra guider på äventyrets höjdpunkt!

Relaterade Artiklar

Back to top button