Titta på: Trolden roliga och lyckliga ögonblick # 294 – Hearthstone

En ny video med roliga och lyckliga ögonblick publicerades av YouTuber Trolden igår kväll, och det är säkert att säga att RNG-fans kommer att ha mycket att bli glada över den här veckan.

Avsnitt # 294 i den långvariga och otroligt populära Hearthstone-serien lyfter fram några riktigt extraordinära Evolve Shaman-resultat den här veckan. Det finns en nästan otroligt olycklig Feugen och Stalagg dubbelkallning att njuta av, en mycket lycklig sergeant Sally och den typ av Hail Mary Baron Geddon-transformation som de flesta av oss bara kan drömma om.

Senare i videon finns det en ganska otrevlig Lyra Sunshard-olycka att njuta av också, för att inte tala om en Exodia Quest Mage-spelare som utsätts för exceptionellt tryck av en Nozdormu-transformation – ingen vad som ska vara i den positionen, spelar just det däcket.

Vi kommer att lyfta fram dessa fantastiska videor oftare på Metabomb framåt, men se till att du ger Trolden tummen upp om du gillade den här veckans video och överväga att prenumerera på kanalen också om du vill se mer av den i ditt flöde!

Relaterade Artiklar

Back to top button