Titta på 10 filmer, TV-program på Netflix gratis, inget abonnemang behövs

Netflix såg en enorm prenumerationsökning under pandemin. Men du kan aldrig få nog, så streamingtjänsten erbjuder nu fri tillgång till 10 TV-program och filmer i ett försök att fresta fler registreringar.

Med en ny “Watch Free” -sida som startpunkt säger Netflix att det är “den främsta destinationen för alla dina underhållningsbehov. Men ta inte vårt ord för det – kolla in några av våra favoritfilmer och TV-program, helt gratis. ” Denna lista över gratis innehåll innehåller:

I ett uttalande till Gadgets360 sa Netflix: “Vi tittar på olika marknadsföringskampanjer för att locka nya medlemmar och ge dem en fantastisk Netflix-upplevelse.” Och medan de listade filmerna kommer att kunna visas i sin helhet är det bara första avsnittet i varje TV-program som kan streamas som en del av det kostnadsfria erbjudandet. Netflix säger att urvalet av innehåll kan förändras över tiden, men du behöver inte registrera dig för någonting; “du kan helt enkelt trycka på play och titta på.”

Streamingtjänsten slog nyligen rubrikerna genom att erbjuda en gratis prenumeration i 83 år som en del av en kampanj för filmsläpp. Det introducerade också en Shuffle Play-funktion för uttråkade prenumeranter, tillät Android-användare att styra strömningsuppspelningshastigheter och erbjuder de mest originella TV-programmen, vilket ger det gott om utrymme att fortsätta att justera innehållsuppsättningen genom denna klocka för gratis marknadsföring.

Relaterade Artiklar

Back to top button