Tiny Palm Phone fÄr liten serviceplan

Tiny Palm Phone fÄr liten serviceplan

Jag har att göra med en enorm telefon just nu. Samsung Galaxy Note 10+ Àr sÄ enorm att det gör hÀnderna ont och sÄ dyrt att det gör plÄnböcker ont; din trÄdlösa sommelier skulle helst para ihop den med en förstklassig serviceplan. SÄ nÀr jag hörde talas om en serviceplan pÄ 5 dollar för en liten telefon kÀnde jag en lÀttnad.

Den lilla telefonen i frĂ„ga Ă€r Palm, en ensam liten Android-telefon som vi granskade för evigt sedan nĂ€r den var lĂ„st för Verizon. Det Ă€r upplĂ„st nu och den dyrbara lilla saken kostar $ 349. Det Ă€r inte billigt – jag kommer till billigare alternativ pĂ„ lite – men det Ă€r en extremt snygg liten enhet, om Ă€n med kort batteritid.

Palm-telefonen gÄr nu med en $ 5 / mÄnadsplan frÄn stÀndigt strÀvan efter MVNO US Mobile, som har 60 minuters samtalstid, 200 texter och 200 MB data pÄ Verizons nÀtverk. Detta ska inte vara din primÀra enhet eller din primÀra plan. Det Àr ett extra SIM-kort som du rÄkar ha nÀr du vill vara nÄgonsin sÄ lÀttÄtkomlig. Den enda nackdelen Àr egentligen att du nu fÄr tvÄ SIM-kort med tvÄ telefonnummer.

T-Mobile siffror och Verizon NumberShare lÄter dig anvÀnda flera enheter, inklusive en Palm-telefon, med ett nummer, men de Àr dyrare och krÀver att du Àr pÄ en kvalificerad huvudtjÀnstplan.

Om du inte vill spendera 349 $ kan du göra processen billigare (om mindre stilig) genom att hoppa ner till $ 259,99 Unihertz Atom eller $ 134,99 Unihertz Jelly Pro.

För nÀrvarande Àr de inte tillgÀngliga med samma affÀr som Palm; du mÄste bygga din egen plan, som blir lite dyrare för samma tjÀnst. Men US Mobile CEO Ahmed Khattak verkar entusiastisk över dessa typer av mindre, sekundÀra enheter, och han Àr en kreativ kille, sÄ dessa planer kan utvecklas.