Tillit Jio 4G-hastigheten saktar ner i juli, men slår fortfarande rivaler: TRAI

Reliance Jio, Reliance Jio speed, Jio 4G speed, Jio speed test, Reliance Jio Internet speed Den genomsnittliga 4G-nedladdningshastigheten på Reliance Jio-nätverket var 18,65 mbps.

Den genomsnittliga 4G-hastigheten för tillit Jio Infocomm såg en marginell nedgång men var fortfarande nästan dubbelt så stor som sin närmaste konkurrent Vodafone vid 18,33 mbps i juli, visade Trai-data för telekomregulator. Den genomsnittliga 4G-nedladdningshastigheten på Jio-nätverket var 18,65 mbps.

Enligt Trai-testresultaten var den genomsnittliga nedladdningshastigheten på Vodafones 4G-nätverk 9,32 mbps. Hastigheten på Bharti Airtel-nätverk förbättrades något till 9,26 mbps i juli från 8,91 mbps för en månad sedan. Idea Cellulars genomsnittliga 4G-nedladdningshastighet var lägst med 8,83 mbps.

Telecom Regulatory Authority of India (TRAI) samlar in och beräknar datahämtningshastighet med hjälp av sin MySpeed-applikation i realtid. Jio har spelat in högsta hastighet sedan de senaste åtta månaderna.

Vodafone toppade dock diagrammet i nedladdningshastighet på 3G-nätverk. Den genomsnittliga nedladdningshastigheten på sitt nätverk i juli var 4,31 Mbps. Det följdes av Bharti Airtel med 3G-nedladdningshastighet på 3,85 mbps, Idea Cellular 2,76 mbps, Aircel 2,35 mbps och BSNL 1,9 mbps. Reliance Jio-data var inte tillgängliga för 3G-tjänster eftersom de endast tillhandahåller 4G-tjänster över hela Indien.

Relaterade Artiklar

Back to top button