Tillbaka till skolan med moderna verktyg: Windows 10 för 6,67 €, Office till en enorm rabatt!

Eleverna återvände framgångsrikt till skolan för en vecka sedan. Visst kommer många av oss inte att glömma detta år. Pandemisituationen komplicerar den från början och det verkar som att den inte kommer att förändras så snart. Föräldrar letar ofta efter de bästa och billigaste sätten att utrusta sitt barn så gott de kan för att börja studera.

Med tanke på att koronavirus i Slovakien inte visar några tecken på att sakta ner, är det mycket möjligt att åtminstone några av barnen kommer att hitta sig hemma och lära sig hemifrån, vilket liknar slutet av förra läsåret. Det är därför viktigt att de har alla nödvändiga verktyg till sitt förfogande.

Keysoff-butiken lanserade en rabatt i september. Windows 10 och Office säljer till de lägsta priserna än

Vad kan du göra? Du kan till exempel skydda barns syn genom att aktivera det blå ljusfiltret, säkerställa snabb och stabil Wi-Fi tillräckligt för alla videokonferenser, och viktigast av allt, förse dem med en bärbar dator eller dator med det senaste operativsystemet, där de kan hitta alla kontorsverktyg som Word, Excel eller PowerPoint.

Foto: Keysoff

I september lanserade Keysoff.com ett mycket attraktivt evenemang för Office 2016, Office 2019 och Windows 10. Hur stort, frågar du? Upp till 58% lägre priser, vilket är goda nyheter för många plånböcker.

Jag behöver bara Windows

Om du har Office och bara vill uppdatera ditt operativsystem kan du använda flera alternativ. Keysoff.com tillämpar 45% rabatt på Windows. Ange bara kupongen “ESS45” så faller priserna enligt följande.

Jag vill ha både Windows och Office eller bara Office

Om du behöver en kombination av operativsystemet och Microsoft Office eller bara Office själv kan du dra nytta av en ännu mer attraktiv kampanj som sänker priset med upp till 58%. När du beställer anger du kupongen “ESS58”, vilket sänker priset enligt följande.

Jag skulle hellre ha Office 365

Om du vill börja använda det mer moderna Office 365, som bland annat har ett webbgränssnitt och därmed fungerar på praktiskt taget alla enheter, kan du dra nytta av 55% rabatt. Ange bara koden “ESS55” när du beställer.

Om du inte har köpt en licens än, vänta inte. Det är osäkert om priserna kommer att förbli så låga de närmaste månaderna.

Enkelt beställningssystem

Att beställa på Keysoff.com är väldigt enkelt. Välj bara vilken typ av licens du är intresserad av, betala så får du en nyckel till det e-postmeddelande du väljer inom 24 timmar. Du kan till exempel enkelt beställa Windows 10 Pro med kupongen “ESS45”.

Steg 1: Välj produkten och klicka på “Lägg i kundvagn”. Klicka sedan på “Kundvagn”
Steg 2: Klicka på knappen “Använd kupong” i kundvagnen och ange lämplig kupong. I detta fall “ESS45” för att tillämpa 45% rabatt. Bekräfta kupongposten och klicka på “Fortsätt till kassan”.
Steg 3: Du kan köpa en licens som gäst eller registrera dig på webben. När du väl har valt det ena eller det andra alternativet kan du fortsätta. Om du väljer att registrera dig måste du naturligtvis ange de uppgifter som krävs för registrering.
Steg 4: Fyll i all faktureringsinformation. Du måste välja rätt land, eftersom säljaren också väljer möjliga betalningstyper per land.

Har du en fråga? Jag är med henne!

Keysoff är en säljare som ständigt kommer med nya erbjudanden och låga priser. Onlinebutiken är öppen 24/7 365 dagar om året och skickar licenser även under semestern.

Om du har en fråga du vill ställa kan du göra det på e-postadressen [email protected]

Relaterade Artiklar

Back to top button