Tidal ger sin förlustfria musik till Roku

Tidal ger sin förlustfria musik till Roku

Om du Àger en Roku-enhet Àr chansen att du köpte den för att titta pÄ innehÄll frÄn de mest populÀra videostreamingtjÀnsterna. Roku förvandlade dock bara sina enheter till en gateway för högkvalitativa ljudströmmar med tillstÄnd av Tidal.

Roku har gett Tidal sin egen kanal dÀr du kan komma Ät över 60 miljoner lÄtar, tusentals spellistor och ett urval av videoinnehÄll inklusive dokumentÀrer, originalshow och konserter pÄ begÀran. Det finns ocksÄ en rad podcasts att lyssna pÄ. Naturligtvis mÄste du registrera dig för Tidal för att lyssna, vilket kostar $ 9,99 / mÄnad för Premium-nivÄn som erbjuder standardljudkvalitet, eller $ 19,99 / mÄnad för HiFi-nivÄn som erbjuder förlustfritt high-fidelity-ljud. Nya lyssnare kan dra nytta av en 30-dagars gratis provperiod, som du kan registrera dig via din Roku-enhet.

För Roku Àr det en vinst att fÄ Tidal ombord inte bara för att det gör Roku-enheter mer (premium) innehÄll rikt, men det Àr ett tillÀgg i rÀtt tid eftersom företagets Smart Soundbar och Wireless Subwoofer lanseras nÀsta mÄnad för $ 179,99 vardera.

För att dra full nytta av Tidals förlustfria ljudströmmar mÄste du lÀgga till ytterligare ljudhÄrdvara utöver de högtalare som din TV erbjuder. Roku hoppas naturligtvis att ljudutrustning Àr Roku-mÀrkt, men det finns ett stort urval av ljudfÀlt pÄ marknaden och du kan spendera var som helst frÄn under $ 100 till över $ 600 beroende pÄ dina preferenser och budget.

Tidal kommer att ha nytta av att ha en annan publik att sÀlja sin tjÀnst till, vilket Àr sÀrskilt viktigt nu nÀr Amazon erbjuder en alternativ förlustfri musikstreamingtjÀnst som heter Amazon Music HD. En av de stora dragningarna för befintliga Tidal-abonnenter att byta till Amazon Àr att Music HD kostar $ 5 mindre per mÄnad för icke-Prime-medlemmar, eller $ 7 mindre om du Àr registrerad för Prime.