The Headless Horseman Rides är veckans Hearthstone Tavern Brawl

Hearthstones Hallows End-evenemang är i full gång och för att markera detta skrämmande tillfälle återvänder “The Headless Horseman Rides” till Tavern Brawl, efter att ha varit med i halloween-festligheter förra året också.

Den här veckans Tavern Brawl håller det trevligt och enkelt. Allt du behöver göra är att gå in i tavernan, välja ett unikt kort och spelet kommer att bygga ett kort på ett magiskt sätt åt dig. Den tuffa delen står inför den Headless Horseman själv …

Som du säkert har samlat är det här en mot en PVE-slagsmål mot en legendarisk halloween-chef. För att ta honom, behöver du en speciell samling kort, så vid din första tur kommer du att upptäcka en 0-kostnad “kostym” som förvandlar din hand och däck, vilket ger dig också en ny passiv hjältekraft.

Här är en kort sammanfattning av alla hjältemakter och deras respektive däck:

Häxadräkt: Taunt och trollformatdäck med häxverk. Piratdräkt: Pirat-tema däck med värnplikt. Kattdräkt: Däck med tema djur med Sense Weakness.

Mötet liknar den Headless Horseman bossfight i WoW, så de som är bekanta med Blizzards MMO borde ha en uppfattning om utmaningen. För de som går in i striden för första gången – försök att inte tappa huvudet.

Relaterade Artiklar

Back to top button