Th3RaTs Rat Race återvänder till oktoberåterställningen – Hearthstone

Brian “Th3RaT” Courtade arrangerar ytterligare ett Rat Race, där deltagarna kämpar för att bli de första som når Legend rank. Det nya evenemanget börjar när återställningen av stegen i oktober äger rum i Americas-regionen.

Det kostar $ 10 att delta i detta speciella evenemang, och vinnarna kommer att få en procentandel av den totala prispotten som samlats in från bidrag. Den första spelaren som slår Legend tar hem 50% av potten, den andra tar 30% och den tredje placerade spelaren får 20%.

När du har registrerat dig kan du delta antingen online – genom att streama dina matcher på din Twitch-kanal – eller genom att delta i offlinekomponenten av evenemanget, som hålls på Californian Esports Arena.

Våra mest populära guider:

Det finns en speciell bonus som erbjuds för dem som deltar i offline-delen av evenemanget. Hit Legend där (eller uppnå högsta rang efter 24 timmar), och du tar hem $ 10.000 – det är utöver alla andra pengar du kan ha en för att vara första, andra eller tredje punkt.

Du behöver inte delta i Rat Race för att bidra till poolen om du vill, och deltagare kan kasta så mycket extra pengar i potten som de känner för att ge.

Evenemanget kommer att streamas över på Esports Arenas officiella Twitch-ström, så ställ dig in i åtgärden där borta när den är igång. Frodan kommer att vara värd för tävlingen för evenemanget.

Källa – Hearthpwn

Relaterade Artiklar

Back to top button