Tfue dödar med The Baller efter att en Boogie Bomb-stjäl i Fortnite

Bild via Epic Games

FaZe Clan professionell Fortnite spelare Turner “Tfue” Tenney drog igång ett otroligt spel under en anpassad Duos-match igår kväll. Han samarbetade med sin lagkamrat Dennis “Cloak” Lepore i en av matchens sista stormcirklar med 31 spelare vid liv.

Tfue började bygga horisontellt för att röra sig säkert längs stormvägen, medan kappan dämpades av en motståndare. Tfue omringade sig sedan av väggar och gjorde en Boogie Bomb i handen efter att ha sett en motståndare flytta sig nedanför i The Baller.

Tfue redigerade snabbt väggen framför honom, slog motståndaren med en Boogie Bomb, som fick honom ur The Baller och eliminerade dem med en Pump Shotgun headshot. Sedan stal han The Baller och försökte utlösa förödelse själv.

Tfue utnyttjade The Baller’s inbyggda Grappler för att röra sig uppför där andra spelare byggde strukturer för att undkomma stormen. Han började klättra upp den, men när han försökte nå ännu högre och siktade mot ett träd ovanför honom fastnade Tfue snabbt i en metallkonstruktion byggd av en annan spelare och hans Grappler fäst i taket.

När Tfue drog tillbaka sin Grappler, studsade The Baller av väggarna med en motståndare inuti, och Tfue dödade genom att köra motståndaren med fordonet. Tfue skrattade och sa till Cloak att han eliminerade Ryan Liquid’s Ryan “Chap” Chaplo med det draget.

Den andra delen av Tfues spel kan ha varit lite lycklig, men att komma till denna punkt från en Boogie Bomb-död för att stjäla The Baller visar ännu en gång att Tfue har stor spelkunskap även i nackdel med resurser och position.

Relaterade Artiklar

Back to top button