Testresultaten är tydliga: Samsung Galaxy Fold sägs vara redo att återvända till marknaden

Samsung Galaxy FoldSamsung Galaxy Fold

För två veckor sedan fick vi veta att Samsung framgångsrikt hade slutfört en ny design för sin Galaxy Fold, som sågs strax därefter i den indiska huvudstaden. Vi visste emellertid fortfarande inte det exakta datumet för utgivningen eftersom det genomgick testning vid den tiden.

Denna fas är dock enligt sidan Elec till slut, medan resultaten talar för sig själva – Samsung Galaxy Fold är redo att återvända till marknaden. Informationen bearbetades vidare av servern SamMobile.

Enligt källan utfärdades denna dom av erfarna experter som påstås ha stört Fold mycket. Deras grupp består av yrkesverksamma och professorer från två universitet i Sydkoreas huvudstad Seoul.

Det kan vara ett falskt larm

Den sorgliga nyheten är dock att vi pratar om en annan inofficiell information om Samsungs framsteg när det gäller att driva Galaxy Fold tillbaka till marknaden, den här gången utan eller åtminstone med så få fel som möjligt. Enligt vår uppfattning är därför en lite skeptisk syn på ärendet mer än lämpligt i det här fallet.

Ingenting motbevisades dock

Å andra sidan, all offentlig information om Galaxy Fold, som också finns på vår webbplats, har ännu inte officiellt motbevisats. Så om källorna är sanna och den hopfällbara smarttelefonen från den sydkoreanska jättens verkstad verkligen är redo, behöver vi inte vänta länge på det officiella datumet.

Relaterade Artiklar

Back to top button