“Tekniskt intensitet” nyckel till affärsresiliens: Satya Nadella

Microsoft, Microsofts VD, Microsofts VD Satya Nadella, Satya Nadella Indien besök, Microsofts VD Indien besök, Satya Nadella i Indien

Microsofts vd Satya Nadella på tisdagen sa att “teknisk intensitet” kommer att spela en nyckelroll för att förbättra affärsresiliens och omvandling av organisationer mitt i COVID-19-pandemin.

På ett “Microsoft Ignite” -händelse sa Nadella att fallet för digital transformation aldrig har varit mer angeläget för att lyckas i en “värld av aldrig tidigare skådade begränsningar”.

“… de kommer att behöva stärka medarbetarna, främja en ny kultur av hybridarbete, engagera sina kunder på nya sätt, intelligent och virtuellt omvandla produkter och tjänster med nya affärsmodeller och optimera verksamheten för att hålla kunder och anställda säkra och säkra”, säger han. Lagt till.

Han noterade att teknikintensitet är nyckeln till såväl affärsresiliens som transformation. Nadella förklarade att teknikintensiteten kretsar kring hur en organisation använder den senaste tekniken och integrerar den i företaget, hur den bygger sin egen unika digitala kapacitet och ” trust factor ”.

”Insatserna kunde inte vara högre. Teknisk intensitet kommer inte bara att avgöra vilka organisationer som kan klara av den aktuella krisen, utan också avgöra att de är beredda att navigera i framtida svanshändelser, säger han.

Nadella sa att Microsoft är det enda företaget som har en komplett teknikstack för att stödja både teknisk adoption och teknisk kapacitetsuppbyggnad.

Han citerade exemplet med Myntra och sa att den indiska modehandlare online har sett hundratusentals nya kunder varje vecka sedan pandemin började.

Han tillade att Myntra förlitade sig på Microsofts analystjänster och hanterade så många som 450 000 samtidiga användare och gav kundanpassade shoppingrekommendationer.

Relaterade Artiklar

Back to top button