Techook.com, nytt erbjudande från Indian Express Group, är Indiens första stackbaserade granskningsplattform

Techook, Techook lansering, Techook.com, Techook recension, Techook webbplats, Techook webbplats lansering, Indian Express Digital, Teknik, Mobil recensioner, Smartphone recensioner Techook.com är det senaste erbjudandet från Indian Express Digital, ett av de ledande och mest kända mediehusen i landet.

Kan det finnas en teknisk recension som tar ut elementet av personlig bias så mycket som möjligt? Svaret är ja. Svaret är Techook.com. Det senaste erbjudandet från Indian Express Digital, ett av de ledande och mest ansedda mediehusen i landet, är Indiens första stackbaserade recensionssida för prylar. Syftet är att förenkla beslutsfattandet på smarttelefoner, och Techook kommer att bli en stor störare i teknikjournalistikutrymmet tack vare sitt unika kortbaserade gränssnitt i världsklass för stationära och mobila enheter.

Techook kommer att vara en spelväxlare på grund av sitt fokus på att säkerställa informationens trovärdighet och datastödda granskningsprocess, vilket resulterar i en omfattande resultatrapport. Med ett numeriskt betyg som tilldelats varje parameter som testas under en sju dagarsperiod erbjuder Techook helt opartiska smartphonebetyg för att ge objektiv information till sina läsare. Produkter sorteras också i olika kategorier enligt användarprofiler för att möjliggöra snabbare upptäckt och bättre navigering. Techook kommer också att sammanställa relevanta nyheter och uppdateringar tillsammans med instruktionsvideor och artiklar för att hålla läsarna uppdaterade med den senaste utvecklingen från prylvärlden.

Titta på vår video som introducerar Techook.com

Sandeep Amar, VD, Indian Express Digital sa: ”Techook är en av de mest innovativa medielanseringarna i Indien. Designen och användargränssnittet är helt unikt, tillsammans med den mest omfattande analysen av varje funktion och specifikation av mobiltelefoner (till att börja med). Techook kommer att göra beslutsfattandet för att köpa mobiltelefoner enklare än någonsin tidigare. Den stackbaserade plattformen i det indiska scenariot kommer att vara det mest unika och användarvänliga användargränssnittet. Vi är övertygade om att skapa stort användarvärde med omfattande innehåll kring mobiltelefoner och i framtiden, runt andra prylar. Detta kommer att vara en annonsfri produkt och användarupplevelsen kommer att vara av högsta standard. ”

Men det som verkligen skiljer Techook från andra tekniska portaler är dess fokus på att utnyttja teknik som en viktig skillnad. Plattformen har använt teknik i världsklass för en okomplicerad användarupplevelse, banbrytande kortformatlayouten i Indien. Detta gör det möjligt för användare att flytta från en sida till en annan utan att lämna den aktuella sidan. Webbläsaren laddas inte, och navigeringen är smidig och problemfri med svepbaserat, annonsfritt premiuminnehåll och layout. Detta fokus på ett sömlöst gränssnitt och engagerande innehåll har gjort det möjligt för plattformen att fånga och behålla läsarnas intresse.

”I denna digitala tid och tid är tekniskt antagande inte längre ett val. Detta återspeglas också i hur Techook designas. Vi har genomfört omfattande marknadsundersökningar och användaråterkopplingsundersökningar för att skapa en plattform som mötte och överträffade förväntningarna hos den nya åldersanvändaren. Med denna lansering är vi nu ett steg närmare att cementera vår ledarstatus inom teknikjournalistiksegmentet, tillade Sandeep Amar.

Lanseringen av Techook.com följer närmare lanseringen av InUth.com (Millennials hemsida) och understryker Indian Express Groups åtagande att ta med produkter i världsklass för indisk publik. Plattformen planerar att lägga till fler granskningskategorier i framtiden förutom smartphones, eftersom den sätter på att ge indiska konsumenter den mest objektiva och trovärdiga produktinformation som finns tillgänglig.

Så här blir du ansluten

Webbplats – www.techook.com
Facebook – www.facebook.com/techookdotcom
Twitter – www.twitter.com/techookdotcom
Youtube – www.youtube.com/techookdotcom

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button