Tech News idag, 15 september: Redmi 9i lanserades i Indien, börjar på 8 299 Rs

Tech News idag, 15 september: Vad händer i teknikvärlden idag? Vi är här för att diskutera exakt samma sak. Till att börja med är det en stor dag idag för alla teknikentusiaster, dessutom Apple-fans och även användare runt om i världen. Apples speciella virtuella evenemang är inställt i dag klockan 10 PT, vilket är runt 22:30 indisk standardtid.

Se Apple-evenemanget här ikväll

En annan stor nyhet är ankomsten av Redmi 9i till Indien. Smarttelefonen lanserades till ett startpris på 8 299 Rs och går med i 8-serien som redan innehåller Redmi 9 och Redmi 9 Prime, som lanserades i landet tidigare i år. Titta på Redmi 9i lanseringsvideo nedan för att få en bättre uppfattning om smarttelefonen. Du kan också läsa nedan för att få veta alla nyckelspecifikationer som telefonen packar och varianter och priset på dem.

Under tiden har Google tillkännagett en “Launch Night In” -händelse för 30 september. Vid lanseringsevenemanget förväntas teknikjätten avslöja Pixel 5, Chromecast “Sabrina” och en ny Nest-märkt smarthögtalare. Läs här om du vill veta mer. Dessutom ger Google en TikTok-rival i Indien som heter YouTube Shorts. Läs om det här.

Live-blogg

Tech News idag, 15 september: Redmi 9i lanserades i Indien till ett startpris på 8 299 Rs för bas 4 GB RAM och 64 GB lagring. Några av specifikationerna för Redmi 9i är 6,53-tums HD + IPS-skärm, 5000 mAh batteri, MediaTek Helio G25-processor, 13 MP AI-kamera med ansiktslåsningsstöd. Den första försäljningen av Redmi 9i är den 18 september på Flipkart och mi.com.

Tech News idag 15 september: En av de största nyheterna idag i teknikvärlden är ankomsten av Redmi 9i till Indien. Smarttelefonen lanseras till ett startpris på 8 299 Rs och går med i 8-serien som redan innehåller Redmi 9 och Redmi 9 Prime. Den första försäljningen av Redmi 9i är den 18 september på Flipkart och mi.com.

Relaterade Artiklar

Back to top button