Tavern Brawl: Spellbook Duel är nu live – Hearthstone

En ny Tavern Brawl är nu live i alla Hearthstone-regioner och denna vecka återkommer Spellbook Duel! Detta speciella slagsmål dök upp först i januari i år, och det är andra gången för utmaningen.

Här är den officiella beskrivningen direkt från spelet:

Välj din spellbook noga, mästare! Välj 10 kort, och när som helst när du drar ett kort, upptäck istället en kopia av ett kort från din kortlek.


Den här är lite knepigare att slå ihop huvudet än de flesta, så vi beskriver grunderna för dig.

Först väljer du klass. När du väl har valt din favorithjälte måste du sedan välja totalt 10 kort från din nuvarande samling. Observera att du bara kan välja ett av varje kort. Du kommer att Mulligan som vanligt, men varje kort som du därefter drar bestäms av Discover-mekanikern. Du måste välja ett av tre kort från den startpoolen på 10 du skapade. Om ett kort du spelar har en effekt som drar ett kort till dig, måste du spendera en Mana för att spela Peruse-kortet som visas. Inget fusk!

Vi har haft mycket framgång med att använda Wild Giants Hunter-däcket som vi nyligen täckte på webbplatsen, så ge den en chans om du vill ha en utgångspunkt. Det finns en hel del epics i den listan, men om du har spelat mycket Handlock tidigare så har du redan de flesta av dem.

Har du några bra egna förslag på däcket? Vänligen dela dem i kommentarerna så att vi kan ge dem ett försök själv!

Relaterade Artiklar

Back to top button