Tavern Brawl – Just a Hallucination: bästa hjälte och tips – Hearthstone

Om du hade hoppats på en helt ny Tavern Brawl efter förra veckans återanvändning av Randomonium, har vi några goda nyheter till dig i morse.

Just a Hallucination debuterar i Hearthstone den här veckan, och i det här nya slagsmålet är ditt val av brädor fyllda till randen med hallucinationer, så att du kan ha en hälsosam fiske genom motståndarens samling klasskort.

Du behöver inte heller bry dig om att skapa ett speciellt bråkdäck. Varje hjälte har ett färdigt däck associerat med det, som består av klassformuleringar och hallucinationer.

Våra mest populära Hearthstone-artiklar:

Vi fann att kortdragning blir en ganska stor faktor för att avgöra vinnaren när du når mitten av spelet, så Warlock verkar vara ett bra rop för oss. Du börjar också med tre Mana, så att du har råd med en Life Tap och en hallucination på din öppningssväng. Du har också några bra borttagningsformer till hands med den här hjälten också.

Vi lyckades påse vårt fria däck vid vår första sväng den här gången. Låt oss veta hur du går vidare med Just a Hallucination i kommentarerna!

Relaterade Artiklar

Back to top button