Taunt Druid däcklistguide – september 2017 – Hearthstone

Vår Taunt Druid-däcklistguide innehåller den bästa Rastakhan-däcklistan för säsong 58 av Hearthstone (januari 2019). Vår Taunt Druid-guide innehåller också Mulligan-råd, kortkombinationer och strategitips.

Taunt Druid är ett Hearthstone-däck som har byggts för att utnyttja rekryteringsmekanikern som introducerades med Kobolds och Catacombs. Som ett resultat har du en handfull kraftfulla kort som kan plocka lika dödliga hantlangare från ditt däck och ta dem direkt i spel, och utan extra kostnad – mycket trevligt!

Lanseringen av Witchwood-expansionen introducerade också några fantastiska nya verktyg och nu är däcket fortfarande starkt när vi går in i Rastakhan-metan – även om listan inte har förändrats så mycket. Alternativt, om du letar efter något liknande det gör dra från kort i den nya expansionen, så kanske du vill kolla in vår Undatakah Druid-guide istället.

Om inte, i den sjätte upplagan av vår guide för att spela den här arketypen, har vi det vi tror är den starkaste versionen av däcket som ser spel i Rastakhan-metan. Vi kommer naturligtvis att följa utvecklingen noga. Läs vidare nedan för ännu mer strategi- och kombinationsråd för att behärska piloten på däcket.


Taunt Druid däck lista och strategi

Här är den bästa versionen av Taunt Druid som ser spel i live-Rastakhan-metan. Vi övervakar den här noggrant för att se om några nya kort lyckas hitta en väg in i listan.

DruidNeutral
2 x Lesser Jasper Spellstone2 x köttätande kub
2 x Naturalisera1 x Trogg Gloomeater
2 x vild tillväxt2 x Primordial Drake
1 x vrede1 x The Lich King
1 x grymt tjut1 x Dragonhatcher
2 x Witching Hour1 x Sleepy Dragon
2 x förgreningsvägar1 x Master Oakheart
2 x Ironwood Golem
2 x Oaken Summons
2 x svep
2 x näring
1 x Hadronox

Välj och kopiera den långa ID-strängen nedan och skapa sedan ett kort i Hearthstone för att exportera detta kort till ditt spel.

Däckimport-ID: AAECAZICBsQGws4Cr9MCjeYC8eoCjfACDEBf6QHkCMnHApTSApjSAp7SAubTAovhAoTmAt3rAgA =

Fler fantastiska Druid-guider:

VIDEOGUIDE – Trumps videoguide för att spela Taunt Druid är lite inaktuell, men däcklistan har inte förändrats så mycket. Detta ger dig en solid grund för hur du faktiskt spelar Taunt Druid i en levande miljö, och vi rekommenderar starkt att du tittar på det hela.

Allmän strategi

Detta är ett däck som är uppbyggt kring konceptet att ge din motståndare en oändlig följd av envisa taunt-hantlangare att ta itu med, och sedan när de har hanterat problemen, kastar alla de saker tillbaka på brädet. Det är då den breda strategiöversikten för att spela Taunt Druid, men kombinationsavsnittet längst ner på sidan ger dig mer inblick i hur korten i detta kort kan strategiskt vävas samman.

Tidigt spel: Börja öka din Mana-kurva via Wild Growth så att du kan börja sätta upp problem som din motståndare bör kämpa för att övervinna på sin egen nuvarande kraftnivå. Du har några anständiga borttagningsalternativ i kortlek, men du kan också utnyttja den synergi som finns mellan Oaken Summons och kort som Ironwood Golem för att börja presentera motståndaren med en defensiv mur.

Mitt spel: Överlevnad och kontroll bör vara dina prioriteringar i mittmatchen. Du har kort som Ferocious Howl som kan ge dig en betydande rustningslöft om du har många kort, medan Branching Paths kan användas för någon av dess användningar beroende på dina behov då. Mot en motståndare som har gått brett på tavlan kan du använda Svep för att rensa bort alla deras hantlangare, eller rikta in specifika hot med en uppgraderad Lesser Jasper Spellstone.

Sen match: När du når slutet av spelet har du ett stort antal hot att kasta mot motståndaren. Master Oakheart kallar till en allvarligt imponerande samling av varelser (detaljerad i kombinationsavsnittet längst ner på den här sidan), medan Hadronox väcker alla dina Taunt-underhuggare till liv igen. Om det inte var tillräckligt klibbigt kan du använda Carnivorous Cube för att dubbla ner på din Taunt-vägg – få särskilt en av dessa killar på Hadronox och det blir nästan omöjligt för din motståndare att komma tillbaka i spelet.

Aggro motståndare

Det här är några viktiga saker att tänka på när du spelar mot aggro-däck:

1. Om du kan börja få några Taunt-hantlangare på tavlan tidigt så kommer aggro att ha mycket problem med att tappa dig. 2. Swipe är ett mycket viktigt kort mot snabba aggro-däck med många svaga minions. 3. Du kan Naturalisera något om du är desperat, men var medveten om att de extra kort du drar din motståndare kan vara till stor hjälp för dem. 4. Du kan också generera en hel del ytterligare rustningar för att förhindra att aggro tappar dig innan du har haft en chans att fastställa din spelplan.

Kontrollera motståndare

Vi har sammanställt några tips för bästa kontroll av däck på rankad stege:

1. Du har mycket bestående makt mot kontroll. Även om de tar bort en av dina stora pjäser bör du kunna återuppliva allt igen med Hadronox eller Witching Hour. 2. Även om din motståndare har en tystnadseffekt för att eliminera Hadronox, kan du återuppta spindeln med Witching Hour och få Taunt minion-uppståndelsetåget att rulla igen. 3. Spara dina kopior av Naturalise för de största hoten som dina motståndare kan spela mot dig. 4. Om du tävlar före din motståndare med Mana ramp kan du kanske slå dem innan de återställer kontrollen över spelet, så var inte rädd att ta ett aggressivt tillvägagångssätt om du ser en möjlighet.

Taunt Druid Mulligan guide

Här är en nedgång av några av de mest potenta korten du borde leta efter i din inledande hand och varför de är så värdefulla att få tag på. Vi har listat dem i ungefärlig betydelse.

1. Vild tillväxt: Händer ner ditt viktigaste kort i det tidiga spelet och något som alltid ska spelas vid första tillfället. Ju tidigare du får detta utlöst, desto mer nytta får du under resten av matchen. 2. Oaken Summons: Garanterat att få Ironwood Golem i spel och köpa dig lite andningsutrymme. 3. Nourish: Mer Mana ramp eller extra kort om du har fått en särskilt problematisk start. 4. Master Oakheart: Ett dyrt kort men en så kraftfull del av ditt sena spel att det ofta motiverar en plats i din inledande hand – efter de tre första i den här listan. 5. Vrede: Bra borttagning av tidigt spel, och mot aggro-kortlekar får du ofta också det bonuskortsdraget.

Spara upp till 40% på dina Hearthstone-kortpaket med Amazon Coins.

Du får billigare kort samtidigt som du stöder den fortsatta utvecklingen av Metabomb. Vår Amazon-myntguide har mer detaljer.

Taunt Druid-tips, kombinationer och synergier

Även om det här nya däcket är mycket skyldigt för gamla Taunt Druid, finns det mycket som är nytt med denna kraftfulla arketyp i Rastakhan-metan.

Av den anledningen rekommenderar vi att du bekantar dig med alla dessa viktiga kombinationer innan du tar listan till den tidiga stegen. Lite förberedelser kommer att betala enorma utdelningar här.

– Wild Growth ger en permanent Mana-fördel en gång spelad, och så vill du avvisa detta så tidigt som möjligt i varje match-up.

– Lesser Jasper Spellstone gör bara två skador i sin vaniljform, men får tre poäng Armor för att uppgradera kortet till fyra skador. Ytterligare en förstärkning med tre rustningar maximerar kortet med sex skador.

– Vrede kan användas för att antingen pinga en nära dödsskötare från brädet och få ett kort i processen eller slå något köttigare för tre poäng av skador.

– Witching Hour har sin styrka i det sena spelet och återupplivar din Hadronox som den enda Beast-klassen av minion i detta däck.

– Kom ihåg att Ironwood Golem bara kan attackera om du för närvarande har tre eller fler rustningar, så se om det finns ett sätt att fylla på det så att du kan använda minionen.

– Som vi har nämnt någon annanstans i vår Taunt Druid-guide kommer Oaken Summons alltid att driva Ironwood Golem i spel gratis – det förutsätter att en kopia av en av dessa hantlangare fortfarande finns i ditt däck någonstans.

– Köttätande kub förstör det mål du pekar på, så se till att det gör lite arbete först. Det säger sig självt att Hadronox är ett sublimt mål för kuben, så försök få det spelet att hända om det alls är möjligt.

– Du spelar många Taunt minions i detta däck. Hadronox kallar tillbaka alla döda på brädet när du spelar kortet. Det här är väldigt bra …

– Dragonhatcher tar alltid med antingen Sleepy Dragon eller Primordial Drake. Observera att Battlecry-effekten av det senare kortet inte går av i detta scenario.

– Master Oakheart drar en en, två och tre Attack-hantlangare från ditt återstående däck och sätter dem i spel. Följande kort är kandidater i detta sammanhang: Ironwood Golem, Trogg Gloomeater, Dragonhatcher och den mäktiga Hadronox själv.

– Glöm inte att Battlecry-effekten av Primordial Drake – om den spelas aktivt snarare än kallad via Dragonhatcher – också påverkar dina egna underhuggare. Om de kommer att dö för detta inferno, se till att de gör något användbart först!

– The Lich King har en samling specialkort, och han lägger till ett slumpmässigt i slutet av var och en av dina varv. Det här är korten du kan dra i:

KostanamnBeskrivning
2Death CoilGe 5 fiender skada eller återställ 5 Health till en vänlig karaktär.
2DödsgreppStjäl en minion från din motståndares däck och lägg till den i din hand.
2UtplånaFörstör en hantlangare. Din hjälte tar skada som är lika med sin hälsa.
3Död och förfallDela ut 3 skador på alla fiender.
4Anti-magiskt skalGe dina minions +2 / +2 och “Kan inte riktas mot trollformler eller hjältekrafter.”
5Doom PactFörstör alla minions. Ta bort det övre kortet från din kortlek för varje minion som förstörs.
6De dödas arméTa bort de fem bästa korten på din kortlek. Samla alla minioner bort.
7FrostmourneDeathrattle: Kalla varje minion som dödas av detta [5 / 3] vapen.

Kortval och ersättare

Här är ett urval av nyckelkorten i den aktuella versionen av Taunt Druid:

Wild Growth: Det här är Mana-rampen du behöver för att komma till dina dyrare slutspelskort snabbare. Witching Hour: Eftersom Hadronox är det enda odjuret i ditt däck, kommer detta alltid att återuppliva den legendariska spindeln om den är död, vilket gör att du kan kalla alla dina Taunt minions igen. Förgreningsvägar: Ett mycket flexibelt kort som kan anpassas till vad du än behöver. Köttätande kub: Du kan använda detta kort för att leka flera kopior av frustrerande Taunt minions. Du mår särskilt bra om du kan slå Hadronox med det! Nourish: I likhet med Wild Growth har detta en kraftfull Mana-rampeffekt. Du kan också använda den för att dra kort om det behövs också. Primordial Drake: En stor Taunt minion som också har bonuseffekten av ett ganska användbart effektområde Battlecry som utplånar breda brädor av små varelser. The Lich King: Helt enkelt en stor sen spel Taunt-kropp som passar målen på däcket. Du kan också få en användbar förtrollning eller två. Hadronox: Huvudkortet kortlekarna är byggda runt. Leta efter sätt att döda detta när du har många avlidna Taunt-hantlangare att ta tillbaka. Master Oakheart: Du kan spela massivt tempo med detta kort eftersom det har chansen att ta med sig tre minions på brädet, inklusive Hadronox.

Relaterade Artiklar

Back to top button