Tata Sky Binge + set top box-pris sänkt till Rs. 2.999, priset för befintlig kund är Rs. 2499: e vanligaste

Tata Sky tillkännagav sin Android TV-drivna Tata Sky Binge + set-top box kommer nu att finnas tillgänglig för bara Rs. 2.999: e vanligaste Det är Rs. 1000 mindre än vad set-top ursprungligen kom till och jämför väl med tävlingen.

Medan ovanstående pris gäller nya abonnenter, har befintliga Tata Sky-användare det ännu bättre genom att de måste betala ut en ännu lägre R. 2499 för Binge + -anslutningen. Dessutom kan prenumeranter också använda sekundär Multi TV-anslutning för samma Rs. 2499: e vanligaste Binge + -anslutningen kom ursprungligen för en platt Rs. 3.999: e vanligaste

När det gäller fördelarna sa Tata Sky att de kommer att ge fri tillgång till åtta OTT-appar under en period av sex månader. Apparna inkluderar Disney + Hotstar Premium, Zee5, VOOT select, VOOT Kids, SunNxt, Hungama Play, Eros Now och ShermarooMe. Det är inte allt eftersom Binge + -ägare också kommer att få tre månaders tillgång till Amazon Prime också.

Andra funktioner i Binge + inkluderar dess överensstämmelse med Google Assistant och möjliggör röstbaserad sökning. Dessutom kommer prenumeranter också att ha tillgång till Google Play Store. Företaget sa att de redan har bevittnat en kraftig ökning av efterfrågan på Binge + digitalbox, och den senaste prisjusteringen förväntas öka sin överklagande ytterligare, mer än med tanke på den kommande festsäsongen i landet.

För de som inte vet, fungerar Binge + digitalbox som en plattform för att få tillgång till vanliga DTH-tjänster såväl som OTT-appar för visning av strömmande media.

Relaterade Artiklar

Back to top button