Targus nya ryggsÀck tillverkad av 26 Ätervunna vattenflaskor

Targus nya ryggsÀck tillverkad av 26 Ätervunna vattenflaskor

LAS VEGAS — RyggsĂ€ckstillverkaren Targus har lanserat en miljövĂ€nlig ryggsĂ€ck som ocksĂ„ laddar din telefon.

CES 2020 Bug Art

Cypress + EcoSmart ryggsÀck, som ingÄr i Cypress EcoSmart Collection, Àr tillverkad av 26 Ätervunna vattenflaskor. Flaskorna rengörs, flingas och polymeriseras om till en ny fiber som anvÀnds för ryggsÀcken. Var och en Àr GRS (Global Recycled Standard) certifierad, vilket innebÀr att över 20 procent av produkten Àr tillverkad av Ätervunnet material.

Targus kan “spĂ„ra garnfibrerna tillbaka till det Ă„tervinningssystem det kom frĂ„n sĂ„vĂ€l som mĂ€nniskorna som tillverkade garnet. SĂ„ vi kĂ€nner till hela processen för materialets produktion och vet att det görs sĂ„ hĂ„llbart som möjligt “, sĂ€ger Joanne Sessler, Targus VP för global design och innovation.

Cypress + EcoSmart Backpack Àr en uppdaterad version av ryggsÀckarna som företaget lanserade pÄ CES förra Äret, som innehöll trÄdlös Qi-laddning. En dedikerad ficka pÄ sidan av Ärets vÀska har ett 5.000 mAh batteri, vilket Targus sÀger kommer att kunna ladda din telefon tvÄ gÄnger innan den behöver laddas.

En liten LED pÄ utsidan av ryggsÀcken lÄter dig veta att din telefon laddas, och fickan Àr ocksÄ vadderad sÄ att din enhet förblir skyddad om du tappar den. Den trÄdlösa laddningsplattan har ocksÄ ett 5 mm-intervall, vilket innebÀr att du inte behöver ta av din telefonvÀska för att ladda den. En vagga i fickan hÄller din telefon pÄ plats.

Förutom att det Àr tillverkat av Ätervunnet material finns det ocksÄ en RFID-blockeringsficka som du kan anvÀnda för att lagra kredit- eller betalkort utan att riskera att tjuvar skannar dina kreditkort, duplicerar dem och anvÀnder dem för att ta ut dina kontanter.

Cypress + Ecosmart ryggsÀck kommer att finnas tillgÀnglig i sommar för $ 179,99.