Taco Bells Xbox One X Eclipse innehÄller Elite 2-kontroller

Taco Bells Xbox One X Eclipse innehÄller Elite 2-kontroller

Den hÀr gÄngen förra Äret förberedde sig Taco Bell och Microsoft för att ge bort en Xbox One X var tionde minut, nu gör de det igen, bara den hÀr gÄngen inkluderar kampanjen den Ànnu ej slÀppta Xbox Elite 2-kontrollen.

Kampanjen börjar i morgon, 17 oktober kl 12 PT och pÄgÄr fram till 21:00 PT den 23 november. Allt du behöver göra Àr att gÄ och köpa en Double Chalupa Box frÄn Taco Bell, ange en kod och se om du har vunnit en Xbox-paket.

Inkluderat i paketet Àr en Xbox One X Eclipse Limited Edition-konsol, som inkluderar Taco Bell-ringsignalen nÀr den Àr pÄslagen. Du fÄr ocksÄ en Xbox Elite Wireless Controller Series 2 och ett sex mÄnaders Game Pass Ultimate-medlemskap.

Taco Bell Xbox One X Eclipse-kampanj

Styrenheten Àr den mest överraskande delen av paketet eftersom Microsoft inte har slÀppt det Ànnu. Vi förvÀntar oss att Elite 2 kommer att finnas tillgÀnglig den 4 november för $ 179,99, vilket gör detta till ett Ànnu mer önskvÀrt paket för att vinna som sÀkert kommer att sÀlja mÄnga Double Chalupas. Du kommer inte heller behöva vÀnta lÀnge för att avmarkera det, eftersom Taco Bell sÀger att paket kommer fram 48 timmar efter att en vinnare har verifierats.

Om du inte vill besöka en Taco Bell för att göra en bestÀllning körs en separat kampanj för online- och appbaserade bestÀllningar. Om du bestÀller rutan Double Chalupa med nÄgon av dessa metoder fÄr du en kod via e-post för att lÄsa upp tvÄ veckors Xbox Game Pass Ultimate-medlemskap. Taco Bell kommer dock att skicka ut koder bara sÄ lÀnge lagret rÀcker, och det Àr sÀkert ocksÄ ett populÀrt erbjudande.

För dig som inte har provat en innehÄller Double Chalupa en dubbel portion kryddat nötkött, strimlad sallad, tÀrnade tomater, treostblandning, grÀddfil med grÀddfil och nachoostsÄs. SÄ Àven om du inte vinner ett paket finns det fortfarande lite mat att njuta av, bara inte Àta för mÄnga av dem i ett försök att fÄ en gratis Xbox!

De fullstÀndiga reglerna för kampanjen finns pÄ Taco Bell-webbplatsen. Lycka till!