Ta tag i Googles nya Chromecast gratis med ett YouTube TV-prenumeration

Google uppdaterade just sin Chromecast-strömmande enhet för att lägga till 4K med HDR10 och Dolby Vision-stöd, såväl som slutligen att ge den en fjärrkontroll och ett menysystem. Det kostar $ 49,99, men det finns ett sätt att ta en gratis genom att spendera dina pengar på en streamingtjänst istället.

Som The Verge rapporterar erbjuder Google en affär som ett sätt att marknadsföra både den nya Chromecast With Google TV och YouTube TV. Om du väljer att registrera dig för YouTube TV skickar Google dig en Chromecast gratis. För att vara berättigad måste du vara en ny YouTube TV-abonnent och göra en giltig betalning för tjänsten mellan 15 oktober och 31 december i år. Det är också endast öppet för konsumenter i USA.

YouTube TV är verkligen inte billigt och kostar 64,99 dollar per månad efter en prishöjning nyligen. Men som villkoren i affären klargör behöver du bara betala för en månad för att kvalificera dig för den kostnadsfria Chromecast. Så istället för att betala $ 50 för enheten betalar du $ 65 för enheten och en månads innehåll. Uppenbarligen hoppas Google att du gillar YouTube TV tillräckligt för att fortsätta prenumerera efter det, men det finns ingen skyldighet att.

En annan anledning att prova YouTube TV med detta erbjudande är den nya Chromecasts Live-fliken, som bara fungerar med YouTube TV. Som vår recension av Chromecast förklarar, “innehåller den här fliken YouTube-TV-tjänsten live i själva menysystemet och visar de bästa för närvarande tillgängliga, följt av en rutnätbaserad programguide.”

Om du har för avsikt att dra nytta av detta erbjudande, när din giltiga betalning har behandlats av Google, kommer en kampanjlänk att skickas till dig för användning i den amerikanska Google Store för att hämta Chromecast. Var noga med att använda länken före 23:59 PST den 28 februari nästa år, men som efter det slutar den fungera.

Relaterade Artiklar

Back to top button