T-Mobile Drops Plan för att sÀlja Samsungs Galaxy Fold

T-Mobile Drops Plan för att sÀlja Samsungs Galaxy Fold

Efter mÄnader av förseningar Àr Samsungs Galaxy Fold planerad att Àntligen anlÀnda i september. Men det kommer tydligen att göra det utan stöd frÄn T-Mobile.

PĂ„ torsdag berĂ€ttade flygbolaget The Verge att det gick ut pĂ„ Galaxy Folds kommande lansering. “T-Mobile kommer inte att bĂ€ra Galaxy Fold eftersom vi redan erbjuder kunderna ett brett utbud av de senaste smartphonesna. VĂ€nligen kontakta Samsung för ytterligare frĂ„gor”, sĂ€ger företaget enligt uppgift.

Den hopfÀllbara telefonen skulle ursprungligen lanseras med T-Mobile den 26 april. Men problem med produktbrott tvingade Samsung och dess partners att skjuta upp lanseringen.

Varken Samsung eller T-Mobile har kommenterat varför Galaxy Fold inte kommer att finnas tillgÀngligt frÄn operatören. Men den koreanska leverantören har Ànnu inte specificerat vilka marknader telefonen ska sÀljas pÄ. Under tiden stÀngde T-Mobile nyligen en företagswebbplats som en gÄng var tillÀgnad telefonen.

Samsungs andra partners för Galaxy Fold – AT & T och Best Buy – har ocksĂ„ varit mamma pĂ„ produktens kommande lansering. I maj och juni tvingades bĂ„da partnerna att avbryta förbestĂ€llningar för enheten. De fortsĂ€tter dock att marknadsföra produkten pĂ„ sina webbplatser. AT&T sa ocksĂ„ tidigare att de kommer att öppna förbestĂ€llningar nĂ€r Samsung ger mer information om slĂ€ppdatumet.

Om nÄgon kommer att köpa den hopfÀllbara telefonen eller inte Àr en annan frÄga. Produktens obscent höga prislapp pÄ $ 1 980 och de lÄngvariga frÄgorna om huruvida enheten ens kommer att hÄlla kommer troligen att avvÀrja de flesta konsumenter. Samsung sÀger dock att det har justerat Galaxy Folds design för att göra den mer hÄllbar. Detta inkluderar nya skydd som lovar att förhindra att damm och externa partiklar kommer in i telefonen och skadar dess ömtÄliga OLED-skÀrm.

“Samsung genomför slutliga produkttester för att göra Galaxy Fold tillgĂ€ngligt för konsumenter frĂ„n och med september pĂ„ utvalda marknader”, sa företaget i gĂ„rsdagens tillkĂ€nnagivande. “Detaljer om tillgĂ€nglighet delas nĂ€r vi nĂ€rmar oss lanseringen.”