T-Mobile Drops Plan för att sälja Samsungs Galaxy Fold

Efter månader av förseningar är Samsungs Galaxy Fold planerad att äntligen anlända i september. Men det kommer tydligen att göra det utan stöd från T-Mobile.

På torsdag berättade flygbolaget The Verge att det gick ut på Galaxy Folds kommande lansering. “T-Mobile kommer inte att bära Galaxy Fold eftersom vi redan erbjuder kunderna ett brett utbud av de senaste smartphonesna. Vänligen kontakta Samsung för ytterligare frågor”, säger företaget enligt uppgift.

Den hopfällbara telefonen skulle ursprungligen lanseras med T-Mobile den 26 april. Men problem med produktbrott tvingade Samsung och dess partners att skjuta upp lanseringen.

Varken Samsung eller T-Mobile har kommenterat varför Galaxy Fold inte kommer att finnas tillgängligt från operatören. Men den koreanska leverantören har ännu inte specificerat vilka marknader telefonen ska säljas på. Under tiden stängde T-Mobile nyligen en företagswebbplats som en gång var tillägnad telefonen.

Samsungs andra partners för Galaxy Fold – AT & T och Best Buy – har också varit mamma på produktens kommande lansering. I maj och juni tvingades båda partnerna att avbryta förbeställningar för enheten. De fortsätter dock att marknadsföra produkten på sina webbplatser. AT&T sa också tidigare att de kommer att öppna förbeställningar när Samsung ger mer information om släppdatumet.

Om någon kommer att köpa den hopfällbara telefonen eller inte är en annan fråga. Produktens obscent höga prislapp på $ 1 980 och de långvariga frågorna om huruvida enheten ens kommer att hålla kommer troligen att avvärja de flesta konsumenter. Samsung säger dock att det har justerat Galaxy Folds design för att göra den mer hållbar. Detta inkluderar nya skydd som lovar att förhindra att damm och externa partiklar kommer in i telefonen och skadar dess ömtåliga OLED-skärm.

“Samsung genomför slutliga produkttester för att göra Galaxy Fold tillgängligt för konsumenter från och med september på utvalda marknader”, sa företaget i gårsdagens tillkännagivande. “Detaljer om tillgänglighet delas när vi närmar oss lanseringen.”

Relaterade Artiklar

Back to top button