T-Mobile-affÀrer i OnePlus 7 Pro för 7T

T-Mobile-affÀrer i OnePlus 7 Pro för 7T

T-Mobile döljer OnePlus 7 Pro för OnePlus 7T eftersom “OnePlus i USA vill fokusera pĂ„ en enda modell, som kommer att bli den kommande OnePlus 7T,” enligt en ny rapport frĂ„n Wave7 Research.

Transportören bekrĂ€ftade att den har tagit bort 7 Pro frĂ„n sin webbplats “pĂ„ grund av lĂ„gt lager” och bara bĂ€r den i begrĂ€nsade butiker.

Detta Àr lite av en förÀndring frÄn strategin som OnePlus berÀttade om vid 7T-lanseringen, dÀr 7 Pro och 7T skulle samexistera. Det Àr ocksÄ en mer förnuftig strategi. OnePlus 7T Àr en olycka av uppgraderingar och smÄ nedgraderingar frÄn 7 Pro (bÀttre processor, olika kameror, ingen popup-selfie-kamera) till den punkt dÀr det Àr svÄrt att sÀga om det verkligen Àr en uppgradering eller ett alternativ i lÀgre lÀge.

Wave7 sammanstĂ€ller sina rapporter frĂ„n data som samlats in i bĂ€rarbutiker. FrĂ„n högst 5 procent strax efter lanseringen av OnePlus 6T i slutet av 2018 Ă€r OnePlus-aktien pĂ„ T-Mobile nu nere till 1,3 procent, enligt Wave7. OnePlus 7 Pro 5G sĂ€ljs rikstĂ€ckande pĂ„ Sprint, men Wave7 sĂ€ger att det enda stĂ€llet den sĂ€ljer pĂ„ ett “anstĂ€ndigt” sĂ€tt Ă€r Kansas City, en av Sprints initiala 5G-marknader.

PÄ en marknad som domineras av Apple och Samsung Àr det svÄrt för mindre spelare som OnePlus att fÄ grepp. Wave7 sÀger att cirka 90 procent av försÀljningen pÄ var och en av de stora operatörerna Àr antingen Apple- eller Samsung-telefoner. Det Àr ett nummer som jag har fÄtt stöd av annan forskning, och duopolet har bara blivit vÀrre med tiden.

Den traditionella tredjeplatsoperatören, LG, har varit 6 procent eller lĂ€gre under hela sommaren, och Googles Pixel-telefoner har minskat till 5 procent i Verizon före den kommande Pixel 4-lanseringen, sĂ€ger rapporten. “LG har ingen TV-reklam och gör mindre Ă€n andra OEM-företag för att öka medvetenheten”, sĂ€ger rapporten.

Vi kommer snart att granska den nya OnePlus 7T. Telefonen sÀljs pÄ T-Mobile den 18 oktober.