T-Mobile-affärer i OnePlus 7 Pro för 7T

T-Mobile döljer OnePlus 7 Pro för OnePlus 7T eftersom “OnePlus i USA vill fokusera på en enda modell, som kommer att bli den kommande OnePlus 7T,” enligt en ny rapport från Wave7 Research.

Transportören bekräftade att den har tagit bort 7 Pro från sin webbplats “på grund av lågt lager” och bara bär den i begränsade butiker.

Detta är lite av en förändring från strategin som OnePlus berättade om vid 7T-lanseringen, där 7 Pro och 7T skulle samexistera. Det är också en mer förnuftig strategi. OnePlus 7T är en olycka av uppgraderingar och små nedgraderingar från 7 Pro (bättre processor, olika kameror, ingen popup-selfie-kamera) till den punkt där det är svårt att säga om det verkligen är en uppgradering eller ett alternativ i lägre läge.

Wave7 sammanställer sina rapporter från data som samlats in i bärarbutiker. Från högst 5 procent strax efter lanseringen av OnePlus 6T i slutet av 2018 är OnePlus-aktien på T-Mobile nu nere till 1,3 procent, enligt Wave7. OnePlus 7 Pro 5G säljs rikstäckande på Sprint, men Wave7 säger att det enda stället den säljer på ett “anständigt” sätt är Kansas City, en av Sprints initiala 5G-marknader.

På en marknad som domineras av Apple och Samsung är det svårt för mindre spelare som OnePlus att få grepp. Wave7 säger att cirka 90 procent av försäljningen på var och en av de stora operatörerna är antingen Apple- eller Samsung-telefoner. Det är ett nummer som jag har fått stöd av annan forskning, och duopolet har bara blivit värre med tiden.

Den traditionella tredjeplatsoperatören, LG, har varit 6 procent eller lägre under hela sommaren, och Googles Pixel-telefoner har minskat till 5 procent i Verizon före den kommande Pixel 4-lanseringen, säger rapporten. “LG har ingen TV-reklam och gör mindre än andra OEM-företag för att öka medvetenheten”, säger rapporten.

Vi kommer snart att granska den nya OnePlus 7T. Telefonen säljs på T-Mobile den 18 oktober.

Relaterade Artiklar

Back to top button