Switch Lite fÄr ett officiellt fall

Switch Lite fÄr ett officiellt fall

Nintendo Switch (299,99 dollar pÄ GameStop) har alltid varit en bÀrbar spelanordning, men Switch Lite kan inte sÀkras sÀkert i en docka, vilket innebÀr att dess skÀrm alltid Àr repad. Nintendo har dock en lösning och den heter Flip Cover.

Vi Ă€r mycket bortskĂ€mda nĂ€r det gĂ€ller Switch-tillbehör, men vanligtvis Ă€r de officiella tillbehören av högre kvalitet och bĂ€ttre “passar”. Som NintendoLife rapporterar, för att skydda Switch Lite medan den bĂ€rs runt, lanserar Nintendo ett officiellt fodral för handenheten. Det heter Flip Cover och anvĂ€nder en clamshell-design för att skydda bĂ„de enhetens fram- och baksida.

Omslaget ser ut att vara ett hÄrt fodral med en tygfinish som pÄminner mig om de officiella fall som Google erbjuder för sina Pixel-smartphones. Switch Lite klÀms in pÄ baksidan av fodralet och framsidan har lÀmpliga stötar sÄ att de tvÄ tumsticksen sitter bekvÀmt inuti. NÀr du vill spela pÄ Switch Lite, öppnar du helt enkelt det frÀmre höljet, precis som om du skulle öppna en 3DS ($ 149,99 pÄ Target) och börja spela.

Flip Cover kommer att slÀppas i Nordamerika den 8 december för $ 39,99, vilket gör det till en perfekt extra gÄva att sÀtta under trÀdet med en Switch Lite. Om Lite köps för yngre spelare, vilket troligtvis Àr i Är nÀr de nya Pokémon-spelen just lanserades, Àr ett fall vÀrt den extra kostnaden för att sÀkerstÀlla att skÀrmen Àr skyddad.

Det finns inga nyheter om Nintendos framtida planer för 3DS, och med Switch Lite lanserad som en bÀrbar spelfokuserad enhet verkar det osannolikt att Nintendo kommer att uppdatera sin tvÄskÀrmsenhet igen. Jag fortsÀtter att hÄlla fingrarna korsade för en riktig eftertrÀdare till 3DS.