STRÖM: 4ka ökar Ă„terigen datamĂ€ngden i EU. I genomsnitt 270 MB

 STRÖM: 4ka ökar Ă„terigen datamĂ€ngden i EU.  I genomsnitt 270 MB

Idag informerade den yngsta slovakiska operatören oss om en förÀndring i datamÀngden som kunderna kan dra i EU. Operatören pÄpekar att det i Är gjorde de snabbaste LTE-nÀtverken tillgÀngliga nÀr de daterade utomlands och erbjöd en högre volym tillgÀnglig data.

De förÀndringar som 4ka representerar idag gÀller för alla schablonbelopp FRIHET + EXTRA DATA och ett datapaket DAGLIG OÀndlig.

“Detta Ă€r ytterligare ett i en serie steg vi har tagit till förmĂ„n för kunden i Ă„r. En större del av data kan anvĂ€ndas av bĂ„de nya och befintliga kunder i EU- och EES-lĂ€nder. “ sĂ€ger Marek JĂĄnoĆĄĂ­k, chef för 4ky produktavdelningen.

Alla Àndringar trÀder i kraft omedelbart för nya kunder, för befintliga kunder vid nÀsta förnyelse av deras schablonbelopp eller datapaket.

4ka konstaterar att intresset för att dejta utomlands ökar frÄn Är till Är, vilket framgÄr av ökningen av internationell roamingtrafik. I oktober genomgick det populÀra GIGA-paketet en stor förÀndring, som till alla priser i EU kan anvÀndas av alla Fyrkant. Dessutom Àr det första GIGA-paketet gratis med var fjÀrde SIM-kort. Nedan ser du en jÀmförelse av hur mycket data du har haft hittills och hur mycket du kommer att ha tillgÀngligt efter Àndringen.

4ka förbÀttrade data tillgÀngliga i EU nÄgot. I genomsnitt lade det till en fjÀrdedel gigabyte